Anasayfa > Sanat Haberleri > Percy Jackson Dizi Oluyor!

Percy Jackson Dizi Oluyor!

Percy Jackson birçok mitoloji ve fantastik kurguseverin favori film serisiydi. Şimdi ise karşımıza dizi olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz dönemde iki filmi çıkan ve ikisi de kendi kitlesi tarafından beğenilen Percy Jackson, günümüzde geçen ve buna karşın mitolojiyi ele alan bir seriydi. Gençlik yapımı ile, ciddi olmak arasındaki yerini bulamamasıyla da epey bir eleştirildiğini belirtmekte fayda var.

Yarı tanrı başrolümüz Percy Jackson için dizi olacağı haberi ise serinin kitap yazarı olan Rick Riordan’ın kişisel Twitter hesabından duyuruldu. Aynı zamanda yayınlanacağı platformun da Disney+ olacağını yine yayınlanan bu video sayesinde öğrenmiş olduk.

“Hey, yarı tanrılar. . .” şeklinde atılan Tweet ile birlikte yazar Rick Riordan kendi takipçilerine de teşekkür ediyor ve işin bu noktaya gelmesi için çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtiyor.

Aynı zamanda yazar ve eşi de serinin ekrana uyarlanması noktasında, yapım ekibiyle birlikte hareket edeceklerini ve eğer şansları olursa bunu bir ‘live-action’ yapmak istediklerini belirtiyorlar. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir