Anasayfa > Sanat Haberleri > Peter Dinklage, The Toxic Avenger Filminde Rol Alacak

Peter Dinklage, The Toxic Avenger Filminde Rol Alacak

Adını büyük ölçüde Game of Thrones dizisinde muazzam “Tyrion Lannister” performansı ile duyurmuş karizmatik aktör Peter Dinklage, yepyeni bir film projesi ile karşımızda. Kendisini X-Men: Days of Future Past, Avengers: Infinity War gibi süper kahraman yapımlarında daha önce izlemiştik. Fakat Peter Dinklage’ın başrolünü üstlendiği ilk süper kahraman işi olacak The Toxic Avenger.

Son filmi 2000 yılında çıkmış film serisinin ilk filmi The Toxic Avenger (1984) özellikle b-tipi film hayranlarının keyifle izlediği bir film oldu. Kendi türünün parodisi olan seride Tromaville isimli kurmaca bir kasaba söz konusu. Bu kasabada sıklıkla dışlanan ve alay edilen bir adamın nükleer atıktan bambaşka bir figür olarak doğması konu ediniliyor. Süper güçlerinin bedelini görüntüsüyle ödeyen bir hilkat garibesine, Toxic Avenger’a dönüşüyor.

Başarılı oyuncu Peter Dinklage, kendisini “Elf” veya “Between Two Ferns: The Movie” gibi filmlerde izletmeyi başardı. “The Toxic Avenger” gibi kendisini ciddiye alma sınırı çok aşağılarda olan filmde de iyi iş çıkaracağından eminiz ve merakla bekliyoruz.

Filmin yeniden çekiminin yönetmenliğini “I Dont Feel at Home in This World Anymore” filmiyle izleyici karşısına çıkmış Macon Blair üstleniyor. Kendisini aktör olarak “Blue Ruin”, “Green Room” gibi filmlerde izlemiştik. Sizin bu filmden beklentileriniz ne yöndeyse yorumlara yazabilirsiniz.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir