Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Ping Sorunu Sosyal Medyanın Gündeminde!

Ping Sorunu Sosyal Medyanın Gündeminde!

Ülkemizdeki ping sorunu, sosyal medya kullanıcıları tarafından gündeme taşındı. Eleştiriler #PingsizBirTurkiye etiketinde paylaşıldı.

Türkiye’nin internet altyapısındaki en büyük sorunlardan ve çıkmazlardan birisi de Ping sorunu desek pek de hata yapmış olmayız. Bu sorun nedeniyle günlük kullanıcılar dahil pek çok insanın deneyimleri olumsuz olarak etkileniyor ve ödediğimiz tutarların karşılığı olabilecek kalitede hizmete ulaşamıyoruz. İnternet kullanıcıları da bundan ötürü Twitter’da sorunlarını gündeme taşıdılar.

Ping Nedir, Nasıl Düşürülür?

Twitter’da ülke gündemine oturan #PingsizBirTurkiye etiketi pek çok fenomen ve oyuncu tarafından da desteklendi. Atılan Tweetler arasında özellikle aşağıdaki gibi, Türkiye altyapısının diğer ülkelerle kıyaslandığı paylaşımlar da sıklıkla yer aldı.

İnterneti kaliteli kullanmak konusunun politikacılar için de önem kazanmış olmasına sevindiğimizi belirtmek lazım. Sosyal medyanın da etkisiyle otoritelerin atılım yapmasının önü açılacağını düşünüyoruz. Biz de SaveButonu olarak biliyoruz ki ülkenin daha güçlü girişimlerde bulunması altyapısının gücüyle doğru orantılı bir durumda. Dolayısıyla umarız yakında yaşanan sorunlar ortadan kalkar ve yüksek hızlı, düşük pingli ve lagsız internete ülkemizin dört bir yanında ulaşabiliriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir