Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Playstation 5 ile Oynama Süreleri Artık Görüntülenebilecek

Playstation 5 ile Oynama Süreleri Artık Görüntülenebilecek

Yeni nesil ile oyuncular artık Playstation 5 oynama süreleri bilgilerine ulaşabilecek. Beklenen özellik hakkında detaylar haberimizde.

Playstation 5‘in çıkışı için artık sayılı günler kaldı. Bazı bölgelerde 12 Kasım’da çıkacak konsolun global çıkış tarihi olarak ise 19 Kasım gösteriliyor. Konsolun çıkışına yaklaştıkça son bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu bilgilerden en sonuncusu ise oyuncuların oyunları ne kadar oynadığını görüntüleyebilecek olması.

Playstation 5 Oynama Süreleri

Playstation 5 ile gelecek yeni arayüz ile oyuncular artık bu özelliğe sahip olacak. Geçtiğimiz konsol jenerasyonlarında PS kullanıcılarının en çok yakındığı noktalardan biri olan bu durum artık çözüme kavuşuyor. Yeni arayüz ile oyuncular artık oyunlarında ne kadar vakit geçirdiğini görüntüleyebilecek. Sadece oyunda geçirilen süre değil, oyunun son oynandığı tarih de artık oyunculara sunulacak. Tabii ki bu özellikten faydalanabilmek için konsolun internete bağlı olması gerekecek.

Ayrıca Playstation oyuncularını sevindirecek bir diğer haber de bu özelliğin sadece Playstation 5’e özel olmaması. Oyuncular, yeni arayüz ile bu özelliğe Playstation 4 üzerinde de ulaşabilecek. Hem PC, hem de Xbox platformlarında yıllardır oyuncuların sahip olduğu bu imkanın Playstation kullanıcılarına da sunulmuş olması oyuncuları oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir