Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı!

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı!

Hepimizin merakla beklediği PlayStation 5 Türkiye fiyatı Vatan Bilgisayar mobil uygulaması üzerinde ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Oyuncuların merakla bekledikleri PlayStation 5 lansmanı ve tasarımı ile oldukça fazla konuşulmuştu. Konsol hakkında merakla beklenen detayların başında ise hiç şüphesiz ki fiyatı geliyor. Yurt dışında 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülen konsol için ülkemizdeki fiyat ise getirilen yeni ek vergiler ile birlikte dudak uçuklatacak cinsten olacakmış gibi görünse de elimizde henüz açıklanmış resmi bir rakam yok.

PlayStation 5 Türkiye

Buna karşın Vatan Bilgisayar mobil uygulaması üzerinden ortaya çıkan fiyat bizlere bir ipucu verebilir. Yalnızca mobil uygulama üzerinden listelenmiş olan bu fiyata göre PlayStation 5 Türkiye fiyatı 7.999 TL olacak. Bu fiyat etiketi iki farklı sürümü bulunan konsolun disk girişi olan versiyonuna ait. Dijital Edition olarak anılan disk girişi bulunmayan PlayStation 5 konsolunun ise bu fiyattan daha düşük olacağı kesin diyebiliriz. Listelenen bu fiyatın konsolun 500 dolarlık fiyatına ek olarak ülkemizdeki vergiler de hesaba katıldığında isabetli olduğunu da söylemek mümkün.

Ancak yine de henüz Sony cephesinden gelen resmi bir fiyat açıklaması olmadığını da hatırlatmakta fayda var. Bakalım PlayStation 5 Türkiye fiyatı için ortaya çıkan fiyattan farklı bir etiket görecek miyiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. Yeni bir teknoloji aleti: *exist*
    Hiçkimse:
    Gerçekten hiçkimse:
    Gümrük: sa
    ÖTV: sa
    KDV: sa
    TRT: sa

  2. Fotoğrafta gördüğünüz ürün sayısı kadar birbirinden farklı vergiler… Türkiye Cumhuriyetine hoşgeldiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir