Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation Plus Abonelerine Rastgele 60 TL Kredi!

PlayStation Plus Abonelerine Rastgele 60 TL Kredi!

Sony bazı PlayStation Plus abonelerine rastgele 60 TL tutarında PlayStation Store kredisi dağıtıyor! Detaylar haberimizde.

PlayStation Plus sisteminin hayatımıza girişinin 10. yılını kutlayan Sony bu kapsamda kullanıcılara bazı ödüller dağıtıyor. Tüm PlayStation Plus abonelerine bir PlayStation 4 teması hediye eden Sony şimdilerde daha da ilgi çekici bir hediye ile abonelerin karşısına çıktı. Ancak bu hediyenin neye göre gönderildiği tamamen meçhul. Bazı PlayStation Plus kullanıcılarına tamamen rastgele bir biçimde 60 TL değerinde PlayStation Store kredisi dağıtan Sony konu hakkında resmi bir açıklama da yapmış değil.

PlayStation Plus abonelerine

Kullanıcılar herhangi bir kampanyaya katılmadan yada bir kod kullanmadan birdenbire hesaplarında beliren krediler konusunda şaşkın ve mutlu olsalar da bu fırsattan yararlanamayan kullanıcılar sosyal medya ve forumlar üzerinden Sony‘e sitem ediyorlar. Kampanyanın ne zamana kadar devam edeceği yada kredilerin neye göre dağıtıldığı ise gizemini korumaya devam ediyor. Sizler de PlayStation Network hesabınızı ve hesabınızın tanımlı olduğu mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayın. Kim bilir, belki de talih sizin de yüzünüze gülmüştür?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. Her ay aldığı parayı geri vermişler 😀

  2. GabeN kanka sen de yanlışlıkla 50₺ falan atsana olmaz mı? Hazır bayram geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir