Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Podcast İzleme Özelliği Spotify İçin Kullanıma Açıldı!

Podcast İzleme Özelliği Spotify İçin Kullanıma Açıldı!

Şüphesiz en çok tercih edilen dijital müzik platformlarından birisi olan Spotify, podcast dinlemeyi seven kullanıcıları için bir özellik getirdi. Spotfiy üzerinden yayınlanan podcast yayınlarını artık hem dinleyip hem de izleyebileceksiniz. Detaylar haberimizde.

Podcast dinleyen insanlar çoğunlukla bir iş yaparken veya oyun oynarken dinledikleri için videoya pek ihtiyaç duymayabilir. Fakat hatırı sayılır bir kitlenin de videolu podcast’leri tercih ettiğini gören Spotify, artık podcast’lere videolu olarak da erişebileceğimiz bir özellik getirdi. Böylece iki taraf da dilediği gibi podcast’leri  yayınları izleyebilecek/tüketebilecek. Eğer ki dinlediğiniz cihazda başka bir işle uğraşıyorsanız, podcast’ler sesli olarak arkada çalmaya devam edecek. Bu özelliği hem ücretsiz hem de premium hesaplar için de geçerli olacak. Bu özellik, normal podcast’lere erişilebilen bütün ülkeler için geçerli olacak.

Podcast

Podcast Nedir?

Podcast, çok basitçe herkesin yapabileceği sadece sesin olduğu içerik türü diyebiliriz. podcast’lerde genellikle gündemde olan/olmayan konular veya günlük hayattan bahsedilir. Genelde insanlar bir iş yaparken, oyun oynarken hatta yürüyüş yaparken dinliyor. Bu yayınları yapmak için çok çok iyi ekipmanlara ihtiyacınız yok. Yani herkes bu yayınları dilediği gibi yapabilir.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

4 Yorumlar

  1. Eskiden siz de podcast atmıştınız fakat devamını göremedik :/ Devamı gelecek mi?

  2. Çok iyi özellik bana lazımdı

  3. Ben hiç kullanmadım az önce ne olduğunu öğrendim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir