Anasayfa > Sanat Haberleri > Ratched Dizisi 2020’de En Çok İzlenen Yeni Dizi Oldu

Ratched Dizisi 2020’de En Çok İzlenen Yeni Dizi Oldu

Ratched dizisi Netflix üzerinden 48 milyon izleyiciye ulaşarak 2020 yılının en çok izleneni oldu. Korku ve gerilim başlıkları altında yer alan dizi, yayına girdiği ilk ayda büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin detayları için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

American Horror Story, American Crime Story, Feud ve Pose gibi başarılı işlerle adından sıkça söz ettiren ünlü yönetmen Ryan Murphy, Ratched dizisi ile de adından övgüyle söz ettirmeyi başarıyor. 18 Eylül 2020 tarihinde Netflix üzerinden yayına giren dizi, dünyanın bir çok ülkesinde en çok izlenenler listesinin en başına yerleşti.

Netflix resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre dizi, yayına girmesinin ardından geçen dört hafta içinde 48 milyon izleyici ile 2020 yılının en çok izlenen dizisi oldu.

Hak Ettiği Değeri Görememiş Yetişkin Animasyon Dizileri

American Horror Story dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Sarah Paulson, dizinin ana karakteri olan Mildred Ratched’ı canlandırıyor. Dizinin senaryosu ise Ryan Murphy ve Evan Romansky’nin ortak çalışması. 1975 yılında izleyicilerin karşısına çıkmış Guguk Kuşu filminin 10 yıl öncesini anlatan dizi, bir akıl hastanesinde çalışan hemşire Mildred’ın Guguk Kuşu filmindeki acımasız Mildred karakterine nasıl dönüştüğünü anlatıyor.

Ratched dizisi Netflix üzerinden hala izlenebilir. Dizinin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi seyirler!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir