Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Razer Covid-19’la Mücadeleye 50 Milyon Dolar Yardım Yapacak

Razer Covid-19’la Mücadeleye 50 Milyon Dolar Yardım Yapacak

Bütün oyuncuların yakından tanıdığı bir marka olan Razer Covid-19’la mücadele kapsamında iş ortaklarına destek amaçlı 50 Milyon Dolarlık bir fon hazırladı.

Bütün Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 salgını ekonomiyi de fazlasıyla olumsuz etkiliyor. Yaşanan bu ekonomik gerilemeye Razer’dan karşı bir adım geldi. Daha önce de virüsle mücadele kapsamında yardımlarda bulunan Razer’dan bu sefer de ekonomik alanda bir yardım geliyor. Hem mevcut hem de gelecekteki iş ortaklarını desteklemeyi planlayan Razer, bu mücadele kapsamında 50 milyon dolara kadar çıkacak bir fon hazırlıyor.

razer

Razer’ın 3 kolu olan Razer Gold, Razer Fintech ve zVentures sayesinde 50 milyon dolara kadar çıkacak fon üç sütuna bölünecek. Bunlar mali katkılar, nakit akış desteği ve yatırımlar olacak. Bu sistem ayrıca işletmelere Razer’ın Dünya çapında 80 milyona ulaşan kullanıcı ağına da erişim sunacak. Bu erişim sayesinde ittifak ve ortaklıklar yoluyla olumlu iş etkileri yaratacaktır.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang Tan ise şu ifadelerde bulundu: COVID-19’un küresel ekonomi üzerinde giderek artan birçok etkisi var ve bu yaşamın her kesiminden herkesi etkiliyor. Bizim üzerimize düşeni yapmanın en iyi yolunun ekosistemimizden başlayarak iş ortaklarımıza destek olmak.

Bahsedilen bu 3 kolun neler olduğunu ise sizlere şöyle anlatalım:

Razer Gold

Dünya üzerinde 130 ülkede kullanımda olan, oyun ve eğlence gibi tüm dijital içerikler için kullanılabilecek bir dijital para birimidir. Şirketbu sistemdeki ödeme, nakit iadesi, özel fiyatlandırma gibi özellikler ile iş ortaklarına yardımcı olmayı planlıyor.

Razer Fintech

Güneydoğu Asya’daki en büyük offline to online dijital ödeme ağlarından biri olan Razer Fintech kurulduğu günden itibaren milyarlarca dolarlık ödeme değerine sahip olmuştur. B2B sektörü Razer Merchant Services ile yeni ve mevcut satıcılarına çeşitli yardımlar sunacak. Ayrıca B2C sektörü olan Razer Pay ile de indirimli fiyatlar, katma değerli promosyonlar gibi özel paketler sunulacak.

zVentures

Razer’ın kurumsal girişim kolu olan zVentures şirketin stratejik yatırımlarının vazgeçilmez bir parçası. Bu koldan yatırım çabaları ise virüsle mücadeleye adanmış teknolojilere sahip otonom yiyecek ve içecek, teslimat-lojistik ve sağlık gibi şirketlere odaklanacak.

 

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir