Anasayfa > Sanat Haberleri > Resident Evil: Welcome to Raccoon City için Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Resident Evil: Welcome to Raccoon City için Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Resident Evil film serisini baştan başlatacak Resident Evil: Welcome to Racoon City için yeni bir fragman yayımlandı.

Japon video oyun geliştirici ve yayıncı şirketi CAPCOM‘un efsane korku-gerilim / aksiyon serisi Resident Evil, sinema sektöründe de oyun sektöründeki kadar aktif olmasa da yer alıyordu. 2002 yılında başlayan ilk Resident Evil film serisi Türkçe’ye Ölümcül Deney olarak çevrilmiş ve 2016’ya kadar toplam 6 film ile karşımıza çıkmıştı.

Her ne kadar oyun serisinden uyarlansa da oyundaki hikayelerle bağlantılı olmayan ve bol aksiyon dolu bir film serisi olarak yer almaktaydı. Şimdi ise Resident Evil film serisi Resident Evil: Welcome to Racoon City filmi ile yeniden başlayacak.

Film için yayımlanan yeni fragman yaklaşık 1 dakika uzunluğunda ve teması hakkında bize bilgi verebilecek seviyede. Fragmanı izlediğimizde seride korku öğelerinin oldukça fazla yer aldığını söylemek mümkün. Ayrıca filmde oyun serisinde yer alan çoğu karakter de canlandırılacak. Filmin oyuncu listesinin bir kısmı ise şu şekilde:

  • Robbie Amell – Chris Redfield
  • Avan Jogia – Leon S. Kennedy
  • Kaya Scodelario – Claire Redfield
  • Tom Hopper – Albert Wesker
  • Hannah John-Kamen – Jill Valentine

Film,  24 Kasım 2021 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Filmin IMDB sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizler seriyi yeniden başlatacak olan filmi nasıl buldunuz? Çıkınca izlemeyi düşünüyor musunuz? Eski seriyi izlediniz mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir