Anasayfa > Sanat Haberleri > Resident Evil’ın Netflix Animasyon Dizisinden Yeni Fragman Geldi

Resident Evil’ın Netflix Animasyon Dizisinden Yeni Fragman Geldi

Merakla beklenen Resident Evil Netflix animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness için yeni fragman paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Dead by Daylight Evrenine Konuk Oluyor

Capcom’un başarılı video oyun serisi Resident Evil, Netflix’te animasyon dizisi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin yapımcılığını Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor. TMS Entertainment ve Quebico aracılığıyla CGI kullanılarak anime edilecek dizinin hikayesi Resident Evil serisinin popüler karakterleri olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield’ın çevresinde şekillenecek. Hikaye, Resident Evil 4’ten birkaç yıl sonrasında geçecek. Büyük bir salgının ortasında korku-gerilim dolu ve daha önce görmediğimiz bir hikayeye tanık olacağız.

Yeni fragmanda Leon ve Claire arasındaki bazı diyaloglara rastlıyoruz. Claire, mültecilere yardım etmek için gittiği ülkede bir çocuk tarafından çizilen salgın temalı resmi Leon’a gösteriyor. Bu resim ile Racoon City’deki zombi salgını ile bir bağ olduğuna inanıyor ve olaylar şekilleniyor. Dizide Leon karakterini Nick Apostolides; Claire karakterini ise Stephanie Panisello seslendiriyor.

Seslendirme sanatçıları aynı zamanda Resident Evil 2 Remake oyununda da aynı karakterleri seslendirmişti. Animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness Temmuz 2021’de Netflix üzerinde yerini alacak. Tam çıkış tarihi henüz belli değil. Önümüzdeki aylarda detaylar gelmeye devam edecektir. Dizinin Netflix sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz bu CGI animasyon dizisini nasıl buldunuz? Çıkınca izleyecek misiniz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Güncel oyun, sanat ve teknoloji haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir