Anasayfa > Sanat Haberleri > Ricky Gervais, The Office Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ricky Gervais, The Office Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Kısa bir süre önce yeniden çekilme ihtimaliyle gündeme gelen The Office’in, UK versiyonundaki baş rolü ve yaratıcısı, US versiyonunun da yaratıcısı olan Ricky Gervais, katıldığı bir radyo programında The Office hakkında açıklamalarda bulundu.

2001 yılında BBC adlı İngiliz TV kanalında yayın hayatına başlayan The Office (UK), 3 sezon sürmüş ve 2003 yılında ekranlara veda etmişti. Dizinin baş rolü ve yaratıcısı olan Ricky Gervais, Amerikan versiyonunun yapımcılığını üstlendi ve 2005 yılında Steve Carell’ı baş rolde izlediğimiz Amerikan versiyonu yayın hayatına başlamış oldu. 9 sezon süren yayın hayatı 2013 yılında sona erdi.

Steve Carell, Jenna Fischer, Rainn Wilson, John Krasinski, and B.J. Novak in The Office (2005)

İki versiyonuyla da sayısız ödül kazanmış olan dizi, finalinin üzerinden 7 sene geçmesine rağmen seyirciler tarafından “en iyi sitcom” şeklinde anılıyor. Bu sevgiden dolayı olacak ki zaman zaman yeniden çekilme haberleri gündeme geliyor. Dizinin her iki versiyonunun da kilit ismi olan Ricky Gervais, katıldığı bir radyo programında bu ihtimaller üzerine konuştu.

The Office' (U.K.) Review: TV Show | Hollywood Reporter

Ricky Gervais, “Günümüzde BBC yöneticileri, The Office gibi bir dizinin yayınlanmasına izin vermezdi. Günümüzde insanlar her şeye ironiden yoksun, dümdüz bakıyor. The Office seks, ırk ayrımı gibi günümüzde insanların konuşmaya korktuğu konulardan bahsediyordu. Şimdilerde bu başlıklarla ilgili konuşulan her şeyde birileri alınıyor, dizi iptal edilebiliyor.” açıklamalarında bulundu.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir