Anasayfa > Sanat Haberleri > Russel T. Davies Doctor Who’ya Geri Dönüyor

Russel T. Davies Doctor Who’ya Geri Dönüyor

Doctor Who’nun önemli isimlerinden Russel T. Davies, uzunca bir aradan sonra dizi sorumlusu olarak geri dönüyor. Russel’in gelip işlerin başına geçmesi ise 2023’te gerçekleşecek.

Doctor Who’nun  internet sitesinde paylaşılan haberde Russel T. Davies’in, dizinin 60. yıldönümünde dizi sorumlusu olarak geri döneceği ve Chris Chibnall’ın yerini alacağı açıklandı. Doctor Who’nun dizi sorumlusu Chris Chibnall, şu anki doktor Jodie Whittaker ile 2022’de diziden ayrılacak.

russel t.

Davies’in dönüşünün serinin hayranlarını oldukça mutlu edeceğini söylemek yanlış olmaz. Doctor Who’nun 2005’de tekrar hayata döndürülmesinde görev alan Davies, dizinin ünlenmesinde ve bugünkü popülaritesine ulaşmasında oldukça önemli bir role sahip. Daha sonra 2009 yılında diziden ayrıldıktan sonra da boş durmayan Davies, Years and Years, A Very English Scandal ve It’s a Sin gibi yapımlarla da büyük övgü topladı.

russel t.

Geri dönüşü hakkında da açıklamalarda bulunan Russel T. Davies, en sevdiği dizisine dönmek konusunda oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Davies bu konuda acele etmenin de yersiz olduğunu söyleyip, önündeki süreçte Jodie Whittaker’ın harika Doktor’unun ve arkadaşı Chirs Chibnall’ın yaptıklarının tadını çıkaracağını söyledi. Davies “Ben şimdilik hala izleyiciyim” diyerek de önündeki bekleyiş sürecinin altını çizdi.

Riot Games Espor Sahnesi Kapılarını Tamamen Kapattı

Russel T. Davies 2023’te Doctor Who’nun 60. yıl dönümünde göreve geldiğinde dizinin prodüksiyonunda Bad Wolf stüdyoları ile beraber çalışacak. Bad Wolf Julie Gardner ve Jane Tranter tarafından kurulmuştu. Hem Gardner hem de Tranter, daha önce Davies ile beraber Doctor Who’da çalışmış iki önemli yapımcı. Gelen bütün bu haberler daha şimdiden serinin hayranlarını oldukça sevindirdi. Bununla beraber Davies’in göreve başlaması ve onun elinden çıkmış bölümleri görebilmemiz için 2023 yılına kadar beklemek durumundayız.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir