Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Samsung Galaxy Buds Pro Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı dudak uçuklatacak. Fiyatı ve diğer özellikleri sızdırılan kulaklıklar yine de Apple’dan daha insaflı.

Samsung’un ürünleri ne kadar nitelikli olsa da Apple’ın gölgesinde kalmaktan kurtulamıyor. Bunun Samsung’un kalitesiyle hiçbir ilgisi yok. Pazarlama departmanları her zaman Apple’ın gerisinden gelen Samsung, senelerdir inatla yürütmeye çalıştığı “Biz de Apple kadar süperiz” kampanyasının son ayağı olan Samsung Galaxy Buds Pro kulaklıkları görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Telefona özel aksesuar kulaklığı kimin bulup popülerleştirdiği ise başka bir satirin konusu.

Meraklı bir ilgiyle beklenen kulaklıklarla ilgili sızdırılan haberler arasında kulaklığın fiyatı da yer alıyor. Verge sitesinin haberine göre,  Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı dudak uçuklatan bir 199$ olacak. Ülkemizdeki döviz kuru ve vergiler sebebiyle Türkiye’ye gelince ne olacağı belirsiz olan kulaklıklar, muadillerine göre ucuz kalıyor.

YouTube Türkiye İçin Temsilci Atıyor

Samsung’un sızdırılan bu fiyatı doğru ise, Apple’ın gürültü geçirmeyen kulaklıklarından 50$, gürültü geçirmemesiyle meşhur Bose QuietComfort Earbuds‘dan da 80$ daha ucuz olacak. Samsung Galaxy Buds Pro’da, Samsung’un diğer kulaklıklarının aksine gürültü engelleme ön plana çıkarılıyor. Galaxy Buds Live modelinde de bulunan gürültü geçirmeme özelliği, yeni kulaklıklarda bir sonraki seviyede olacak.

Yeni kulaklıkların dikkat çeken özelliklerinden biri ise şarj ömrü. Galaxy Buds+’ta uzun tutulan süre, modeller yenileştikçe azalıyor. Pro model kulaklıklarda play time için sızdırılan bilgi  8 saat olarak belirtilirken, konuşma zamanı da 4.5 saat olarak belirtiliyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir