Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Sedat Peker YouTube İzlenme Sayısı 85 Milyona Ulaştı

Sedat Peker YouTube İzlenme Sayısı 85 Milyona Ulaştı

Sedat Peker YouTube izlenme sayısı 85 milyona ulaştı. 650 bin üye sayısını da geçen Peker’in sosyal medyadaki gücü giderek büyüyor.

Türkiye’nin son günlerde en çok konuşulan ismi Sedat Peker, sosyal paylaşım ağı YouTube üzerinde rekor üstüne rekor kırıyor. Kanalında paylaştığı son yedi video ile 85 milyon izlenmeyi geçen Peker’in sosyal medya görünürlüğü giderek büyüyor. Peker’in kanalına bölümler şeklinde yüklediği videolardan ilk üç tanesi 5 milyon izlenmeyi geçti. Diğer videolar 6, 7 ve 8 milyon sınırlarını geçerken son video 12 milyon izleyici sayısını da aştı. Organize suç örgütü kurduğu suçlamasıyla aranan Peker, IMDb’de kendi sayfasına da kavuştu.

Sedat Peker Videoları IMDb Listesinde Yerini Aldı

Sedat Peker videolarında hem güncel hem de eski siyasi olaylarla ilgili bir takım iddialarda bulunuyor. İddiaların ulaştığı kişiler arasında 90’lı yıllardaki görevleriyle tanınan politikacılar, üst düzey bürokratlar ve mafya ile ilişkisi olduğu iddia edilen isimler var. Peker videolarında şu anda görevlerini aktif olan sürdüren hükümet yetkilileri ve aile üyeleriyle ilgili iddialarda da bulunuyor.

YouTube Sedat Peker Kanalına Onay İşareti Verdi

Videoların başlamasını takip eden günlerde, YouTube’un kendi sosyal ağı üzerinden ciddi suçlamalarda ve tehditlerde bulunan Peker’le ilgili ne yapacağı merak konusu olmuştu. Dünya genelinde sosyal medya ağları üzerinden yapılan hukuki ve politik paylaşımlar ciddi bir tartışma konusu. Aralarında Google ve Facebook grubunun da bulunduğu ağlar, bu tip paylaşımlar için ciddi kurallar getirdi.

Ancak YouTube Sedat Peker’le ilgili şimdilik bir hamle yapmayacak gibi görünüyor. Kanala kişinin doğrulandığı anlamına gelen “onay işareti” verildi. Aynı zamanda Peker videoları YouTube’un ana sayfasındaki trendlerde de yerini alıyor. Bu da sosyal medya platformunun en azından şu an için kanalla ilgili bir yaptırım uygulama yoluna gitmeyeceğine işaret ediyor.

YouTube’un onay işareti vermesi ve videoların trendlere girmesinin arkasında, kanalın adresi olabilir. Google ve YouTube elbette her ülkenin internet üzerine getirdiği yasalarla uyumlu şekilde çalışmayı ilke ediniyor. Bu nedenle kanalın resmi adresi olarak Birleşik Arap Emirliklerinin gösterilmesinin kararda etkili olduğu speküle edilebilir. Peker’in kendi yaptığı açıklamalara göre, videolar Dubai’den çekiliyor ve yükleniyor.

Smm Panel İle Youtube’da Nasıl İzlenme Arttırma Nedir?

Sedat Peker’in İnternet Sitesine Erişim Yasağı

Sedat Peker’in internetle tanışması yeni değil. Peker 2002 yılında kendi adını taşıyan alan adı olan sedatpeker.com’u kurmuş ve internet sitesinin açılışı için görkemli bir lansman düzenlenmişti. Bu lansmana cemiyetin önemli isimleri ve bir çok sanatçı katılmıştı. O zamandan beri sitede Sedat Peker’in faaliyetleri ile ilgili duyurular ve güncellemeler paylaşılıyordu.

Ancak adrese yasak getirildi. 21 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği karara göre internet sitesine giriş yapılamıyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir