Anasayfa > Sanat Haberleri > Sedat Peker Videoları IMDb Listesinde Yerini Aldı

Sedat Peker Videoları IMDb Listesinde Yerini Aldı

Sedat Peker videoları IMDb listesinde yer almaya başladı. Haftalardır heyecanla izlediğimiz kanalın detayları ve haberleri için tıklayınız.

3 hafta önce ilk videosunu yayınlayan ve organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker yayınladığı yedinci bölüm ile IMDb listesinde yer almaya başladı. Açılımı Internet Movie Database olan ve kısaca IMDb olarak ismi geçen site internetin en popüler film ve dizi veritabanı olma özelliği taşıyor. Sedat Peker videoları IMDb listesinde yer alarak bir dizi olarak kabul görmüş gibi görünüyor.

YouTube kanalı 20 Mayıs tarihinde yayınladığı altıncı video ile Youtube’da REİS SEDAT PEKER adında onaylanmış bir hesaba dönüşürken diğer sürprizi IMDb sayfası ile yaşadık. Oluşturulan veritabanı sayfasında verilen bilgilere göre dizinin adı Sedat Peker vs. AKP (2021). Yönetmen, yazar ve aktör koltuğunda ismini gördüğümüz Sedat Peker şu ana kadar toplamda yedi bölüm yayınladı.

Jahrein – Kemal Kılıçdaroğlu Yayınında Neler Konuşuldu?

Yayımlanan her bölüm hakkında kısa bilgiler, dizinin IMDb sayfasında yer alıyor. Ayrıca her videoda bahsedilen isimler de bu sayfada mevcut. Dizinin sinopsisi ise şu şekilde:

“Devlet ile derin bağları bulunan bir mafya lideri devrilmiş ve evi basılmıştır. Şimdi ise kendisine yanlış yapanların mafya ve devlet arasındaki karanlık bağlantılarını açığa çıkararak intikam peşine düşmüştür.” 

Dizinin oyuncuları ve çekim ekibi kadrosunda ise gazeteci olarak Nevşin Mengü ve Cüneyt Özdemir’in isimleri yer alırken, mafya ile bağlantıları bulunan isimler ve bakanlar da yer alıyor. Yayınlanan videoların türü ise biyografi, suç ve reality show başlıkları altında yer alıyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir