Anasayfa > Sanat Haberleri > Sonic the Hedgehog 2 İçin Yeni Bir Trailer Yayınlandı

Sonic the Hedgehog 2 İçin Yeni Bir Trailer Yayınlandı

Bu yıl çıkış yapması beklenen Sonic The Hedgehog 2 için yeni bir trailer paylaşıldı.

2020’de çıkış yapan ilk Sonic filmi duyurulduğu sırada büyük bir fenomen haline gelmiş ve izleyicilerden büyük tepki çekmişti. Bu tepkinin sebebi de ana karakterimiz kirpi Sonic’in tasarımındaki gerçekçilik olmuştu. Animasyon filmlerinde alışık olduğumuz gerçekçilikten uzak, tatlı ve şirin karakter tasarımlarının aksine Sonic oldukça gerçekçi ve bir o kadar da ürpertici duruyordu. Stüdyo da gelen bu tepkilerin ardından geri adım atmış ve Sonic’in görünüşünü değiştirmişti. Film tüm bu kargaşanın ardından çıkış yaptığında ise ortalama bir yapım olarak kalmıştı.

Aradan geçen iki yılın ardından devam filmi Nisan 2022’de çıkış yapacak. Önceki filmde olduğu gibi bu filmde de Jim Carrey’yi Doktor Ivo Robotnik olarak izleyeceğiz. Ben Schwartz ilk filmde olduğu gibi Sonic’i seslendirmeye devam edecek. Bu filmde ayrıca Sonic dünyasının önemli isimlerinden Knuckles’ı da göreceğiz. Knuckles’ın seslendirmesini ise Idris Elba üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filmi de yönetmiş olan Jeff Fowler oturmakta. Filmin yazar kadrosundaysa Pat Casey, Josh Miller ve John Whittington bulunuyor. Casey ve Miller ilk filmin yazarlığında da görev almış ve birlikte çalışmıştı. Ekibin yeni ismi olan Whittington ise daha önce The Lego Batman filminde çalışmıştı.

Dead Space Remake 2023’te Çıkış Yapacak

Yayınlanan fragmandan da anlaşılacağı üzere Dr. Robotnik geri dönüyor ve onu durdurmak bir kez daha kahramanlarımıza düşüyor. Doktor bu defa sonsuz gücün kaynağı olan Kaos Zümrütlerinin peşinde. Fakat arayışını kolaylaştırmak ve kendisine yardımcı olması için bu defa yanında birisi daha var: Knuckles. Hikayenin sonunda ne olacağını ise Sonic The Hedgehog 2, 2022 Nisan ayında çıkış yaptığı zaman göreceğiz

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir