Anasayfa > Sanat Haberleri > Sonraki A Quiet Place Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

Sonraki A Quiet Place Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

İlk iki filmiyle izleyenlerin beğenisini toplayan A Quiet Place serisinin üçüncü filminin çıkış tarihi, 6 ay ileriye taşındı.

Serinin ilk filmi 2018 yılında çıkış yapmış ve ilgi çekici konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Serinin devam filmi olan A Quiet Place 2 ise 2020’de çıkış yapacak iken işler yolunda gitmemiş, salgın sebebiyle filmin çıkışı ertelenmiş ve 2021’e taşınmıştı. Tıpkı ilk film gibi ikinci film de hayranlar tarafından beğenildi ve genel olarak iyi yorumlar aldı. Film gişede de büyük bir başarı yakalayarak salgın kısıtlamalarına rağmen dünya çapında 300 milyon dolarlık hasılat elde etti.

İlk iki filmden sonra insanlar serinin devamında ne olacağını merak ederken Paramount Pictures yaptığı bir açıklamayla filmin ertelendiğini duyurdu. Aslen 31 Mart 2023’te vizyona girmesi planlanan filmin çıkış tarihi, gelen 6 aylık bir erteleme sonrası 22 Eylül 2023’e taşındı. Gecikmenin sebebi olarak da salgından kaynaklanan kısıtlamalar gösterildi. Serinin en yeni filmi olan A Quiet Place 2 de aynı sebeplerden ötürü ertelenmişti.

Serinin sonraki filmi hakkında bildiklerimiz ise oldukça kısıtlı. Filmin adı veya konusu henüz belli olmasa da filmin spin-off yani yan ürün olarak etiketlenmesi ana hikayeden ziyade daha ufak “yan hikayelere” odaklanacağını gösteriyor olabilir. Quiet Place serisi gerçekten de ilgi çekici ve insanı geren bir evrene sahip. Uygun ellerde bu evrende geçen harika hikayeler ve olaylar izleyebiliriz.

Elden Ring’in Geliştirme Süreci Tamamlandı

Ayrıca Quiet Place’in oyunun da yolda olduğunu hatırlatmakta fayda var. Far Cry ve Rainbow gibi isimlerin üzerinde çalışmış geliştiriciler tarafından hazırlanan oyun şu anda yapım aşamasında. Herhangi bir video veya görseli paylaşılmayan oyunla ilgili geliştiriciler “tek kişilik hikaye odaklı macera korku oyunu” yorumunda bulundu. Oyunun ne zaman ve hangi platformlar için çıkış yapacağı veya filmdekine benzer bir hikaye sahip olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.

 

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir