Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Sony, Yeni Kablosuz Kulaklıklar İle Çıkış Yapıyor

Sony, Yeni Kablosuz Kulaklıklar İle Çıkış Yapıyor

Sony, 2 adet yeni kablosuz kulaklıklar ile geliyor. Detaylar haberimizde.

Kendilerini özellikle Playstation markasıyla tanıdığımız Sony’nin kulaklıklarına göz atacak olursak eğer:

1- Sony WH-CH710N

Kablosuz kulaklık Sony WH-CH710N, kullanıcılara hızlı şarj özelliği ve tek şarjda 35 saat dayanma ömrü sunuyor. Gürültü önleme özelliğiyle gelen bu model 200 dolar olarak belirlendi. Çıkış tarihi ise bilinmiyor. Kendisi bu ayın sonlarında ön siparişe açılacağı söylentileri de var.

Kablosuz kulaklıklar

2- Sony WF-XB700

Sony WH-CH710N modelinden daha şık ve ucuz olan Sony WF-XB700 modelinin fiyatı 130 dolar olarak belirlendi. Ekstra bas ve gürültü engelleme özellikleriyle öne çıkan bu kablosuz kulaklıklar, tek şarjda 18 saat pil ömrü sunuyor kullanıcılarına. Onun dışında ufak su kazalarına (yağmur, terleme vs.) karşın dayanıklılık, hızlı şarj etme ve kulaklık üzerinden akıllı telefonlarınıza kolayca erişim sağlama özellikleriyle geliyor. Sony WH-CH710N gibi Sony WF-XB700 modeli için de çıkış tarihi net olarak bilinmiyor. Bu ayın sonlarına doğru ön siparişe açılacağı söylentileri var.

Kablosuz kulaklıklar

Siz olsanız hangi kulaklığı neden tercih ederdiniz veya etmezdiniz yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir