Anasayfa > Sanat Haberleri > Space Force İkinci Sezonuyla Karşımızda Olacak

Space Force İkinci Sezonuyla Karşımızda Olacak

Netflix’in sevilen komedi dizisi Space Force ikinci sezonuyla da karşımızda olacak. Sevinmemek elde değil.

The Office dizisinin sevilen oyuncusu Steve Carell’in başrol olarak yer aldığı Space Force bu sene yayınlanan ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizi, Steve Carell’i bir Netflix orijinalinde görmüş olmanın verdiği hazdan da olsa gerek, izleyicilerden geçer not almayı başarmıştı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre bu notlama dizinin ömrünü bir sezon daha uzatıyor ve ikinci sezonunu izleme şansını bize veriyor. Çekimlerine 2021 yılında başlanılacak olan Space Force ikinci sezon bölümlerinin aynı sene içerisinde platforma eklenmesi bekleniyor.

Diziyi merak edenler varsa diyerek konusundan da kısaca bahsedelim. Sevilen komedi dizisi Amerika’daki ordu ve bilimi uzay yarışı için yeniden bir araya getirdiği bir senaryo sunuyor. Steve Carell, tıpkı Hava Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri gibi bir kuvvet birimi olarak kurulan Uzay Kuvvetleri biriminin başına geçiyor. Başkasının yerine utanmayı sevenler, kemerlerinizi bağlayın çünkü yıllar sonra dahi başrolümüzün yazarları ve kendisi bu özelliğinden bir şey kaybetmemiş. Merakınızı giderememiş ve kararsız kalmışsanız aşağıdaki fragman size daha çok yardımcı olabilir. İzleyecek olan komedi severlere şimdiden iyi seyirler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir