Anasayfa > Sanat Haberleri > Spider-Man 3 Filminin Adı ve Set Görüntüleri Paylaşıldı

Spider-Man 3 Filminin Adı ve Set Görüntüleri Paylaşıldı

Spider-Man 3 herhalde en çok beklenen süper-kahraman filmi olabilir. MCU’nun elinde kalan en güçlü isimle ilgili nihayet yeni haberler de var. Gün içinde seride başrolleri paylaşan Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon’ın filmin adıyla ilgili komik tahminlerine denk geldik. İlk iki filmde olduğu gibi “Home” kelimesini merkeze alarak, “Home Slice”, “Home-Wrecker”, “Phone Home” gibi espriler, şakalar döndü. Oyuncular bu paylaşımları filmin içinden görüntüler eşliğinde yaptı. Serinin ana üçlüsü Peter Parker, MJ ve Ned karakterlerini tekrar bir arada görmek bu kadar Mutliverse ve Spider-Man’lerin katılımıyla ilgili teoriler, Charlie Cox dedikoduları ve Alfred Molina’nın set fotoğrafları varken aman aman heyecanlandıran fotoğraflar değildi. Ana üçlümüzün fotoğrafları için buyurun.

Spider-Man 3

Spider-Man 3

Spider-Man 3

Spider-Man 3 İsmini Buldu

Paylaşılan fotoğrafların sonrasında Tom Holland’ın spoiler verme alışkanlığıyla ilgili eğlenceli bir videoyla filmin yeni adı da duyuruldu. Serinin üçüncü filminin adının “Spider-Man: No Way Home” olacağı açıklandı.

Filmin yönetmenliğini serinin diğer filmlerinin de yönetmeni olan Jon Watts üstlenecek. Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon’un başrollerini paylaşacağı filmde MCU’dan Doctor Strange’i tekrar canlandırmak üzere Benedict Cumberbatch’in de kadroda olacağı bayadır belliydi. Set fotoğrafları, sızıntılar ve dedikodular arasında zaten kimler kimler yok ki. Önceki serilerin başrolleri Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın yer alacak olması hala resmen kabul edilmedi. Fakat Dr. Otto Octavius rolünde Alfred Molina’nın sette görüntülendiği, Jamie Foxx’un Electro olarak yer alacağı, Netflix’in efsanevi dizisi Daredevil’ın başrol oyuncusu Charlie Cox’un kadroda bulunduğu gibi sürüyle haber var. Canla başla bu kadar söylenti arasında “Hangisi gerçek hangisi değil çorba olduk!” diye beklerken filmin adının açıklanması da ne bileyim… İlerliyoruz en azından bakalım.

Filmin 2021 yılının sonunda izleyiciyle buluşacağı söyleniyor. Bir sonraki habere kadar (bu sefer filmle ilgili kıyametler koparken biraz daha heyecan verici bir haber olması dileğiyle) Spider-Man ateşinizi söndürmemek için en kötüden en iyiye Spider-Man filmlerini sıraladığımız listemize göz atabilir, özlediğiniz veya atladığınız film varsa izlemeye koyulabilirsiniz.

En Kötüden En İyiye Spider-Man Filmleri

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir