Anasayfa > Sanat Haberleri > Star Trek Dizisinin Worf Aktöründen Gizemli Paylaşım

Star Trek Dizisinin Worf Aktöründen Gizemli Paylaşım

Star Trek Worf aktörü Twitter üzerinden gizemli bir paylaşım yaptı. Gönderi acaba The Next Generation bir araya mı geliyor dedirtti.

Star Trek: The Next Generation evrenin en sevilen dizileri arasında yer alıyor. The Next Generation’daki birbirinden renkli Star Fleet subayları arasında en çok dikkati çekenlerden birisi ise, Michael Dorn‘un hayat verdiği Worf karakteri idi. Aslında Klingon kökenli olmasına karşılık, insan anne ve baba tarafından büyütülen Worf’un kökenlerini keşfi, serinin önemli hikaye arklarından birini oluşturuyordu.

Worf karakteri, The Next Generation’la kalmayıp, Star Trek: Deep Space Nine’a da sıçramıştı. Aktör ayrıca Star Trek: Picard’a katılmak konusunda iyimser olduğunu ancak bunun ancak anlamlı bir hikaye ile olabileceğini söylemişti. Bunun nedeni ise, Worf karakterinin Klingon’a dönüşmek için kullandığı ağır makyajın tek bir bölüm için çekilecek dert olmadığı olarak göstermişti.

Star Trek Her Zaman Bir Bilim Kurgu Dizisinden Fazlasıydı

Worf karakteriyle ilgili son haber ise, aktörün Twitter hesabından geldi. Ufak bir teaser paylaşan aktör, herhangi bir açıklama da yapmadı. Aktörün yaptığı paylaşımla ilgili bazı ipuçlarını bir araya  getirmek mümkün. Örneğin, bir kaç saniyeden olan teaserda Worf’un kendisinden ziyade 3 boyutlu bir animasyonunu görüyoruz. Yani muhtemelen bu teaser bir diziden çok bilgisayar oyununa işaret ediyor.

Yani teaser büyük bir ihtimalle Apple Arcade’de görücüye çıkan Star Trek: Legends ile ilgili. Michael Dorn’un ikonik sesini RPG’de yakın zamanda görürsek hiç şaşırmayız.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir