Anasayfa > Sanat Haberleri > Star Trek: Strange New Worlds Orijinal Seri Stiline Dönüyor

Star Trek: Strange New Worlds Orijinal Seri Stiline Dönüyor

Star Trek: Strange New World Orijinal Seri ruhuna geri dönüyor. Dizinin orijinal stiline döneceklerini açıklayan yapımcılar sevindirdi.

Star Trek (Uzay Yolu) jenerasyonlardır sevilerek izlenen ve takip edilen bir evren. Evren genişledikçe ve onyıllara yayıldıkça, ortaya doğal bir sorun çıkıyor: Süreklilik hataları. Yapımcıların ve senaristlerin gözünden kaçabilen bu detaylar ise hayranlar tarafından asla kaçırılmıyor ve hoş karşılanmıyor. Star Trek: Strange New Worlds yapımcıları da bu sorunun farkında olacaklar ki, farklı bir rota izlemeye karar verdiler. Bugüne kadar bir çok değişik versiyonunu gördüğümüz serinin yeni üyesi Star Trek: Strange New Worlds orjinal dizi stiline döneceğini açıklayarak hayranları hem sevindirdi hem de rahat bir nefes aldırdı.

Star Trek Her Zaman Bir Bilim Kurgu Dizisinden Fazlasıydı

Star Trek: Stange Worlds kronoloji anlamında Kaptan Kirk ve Spock’lu Orijinal Serinin öncesinde bir zamanı işliyor. Bu zaman dilimini işleyen farklı seriler mevcut. Star Trek: Discovery de benzer bir zaman dilimini konu almıştı. Ancak ikinci sezonun sonunda, süreklilik kaygısına düşen dizi zamanı ileri sarmıştı. Bu kaygının en büyük sebebi ise her sezonun büyük bir hikaye arkını işlemesiydi. Serinin ilk iki dizisi, her bölümde farklı bir temayı ele alıyordu.

Star Trek: Stange Worlds hem bu hataya düşmemek, hem de diziye biraz daha akıcılık kazandırmak için orijinal dizilerin mantığına geri döneceklerini açıkladı. Böylece her bölümde yeni bir hikaye göreceğiz ve daha çok medeniyet ve olayla karşılaşabileceğiz.

Star Trek evreni an itibariyle Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks gibi bir çok yapımı aynı anda seyirciyle buluşturuyor. Trekkie’lerin izleyecek şey bulmak konusunda zorlanmayacakları dönem, heyecanla bekleniyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir