Anasayfa > Sanat Haberleri > Stargirl Dizisi İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Stargirl Dizisi İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

DC Comics işi olan Stargirl dizisi için heyecanımızı daha da arttıran yepyeni bir fragman yayınlandı. Diziye dair tüm detaylar haberimizde.

Yarattıkları diziler ile seyircilerin beğenisini kazanmayı başaran DC Comics yepyeni bir işle daha yakın zamanda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arrow, Flash ve The Titans gibi diziler ile hayranlardan çoğunlukla olumlu eleştiriler alan DC Comics Stargirl dizisi ile de yarattıkları evreni daha da genişletmek niyetinde. Merakla beklenen dizi için bugün The CW kanadından gelen bir fragman ile heyecan dozu tavan yaptı. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri fragman ile baş başa bırakalım.

Yaklaşık 2 dakika uzunluğundaki fragmanda en çok göze çarpan detaylar ise Stargirl‘ün dahil olacağı Justice Society of America üyelerinden Hourman ve Wildcat‘in ilk kez seyircilerle buluşturulması. Stargirl dizisi ilhamını 1999 yılında yayınlanan Stars and S.T.R.I.P.E. çizgi romanından alıyor. Dizinin baş rolünde ise Brec Bassinger yer alıyor. DC Comics’in başarılı işlerine gireceğine şimdiden kesin gözü ile bakılan dizi 18 Mayıs tarihinde seyirciler ile buluşacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir