Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Steam DualSense İçin Daha Fazla Destek Getirdi

Steam DualSense İçin Daha Fazla Destek Getirdi

Steam DualSense için daha fazla destek getirdi. Bu güncellemeden sonra DualSense’i kullanırken daha fazla özelliğe erişebileceksiniz. Detaylar haberimizde.

Steam’in son beta güncellemesi ile birlikte PlayStation 5’in kontrolcüsü olan DualSense için daha fazla destek eklendi. Elbette bu güncellemeden önce de DualSense’i Steam oyunlarında kullanabiliyorduk. Fakat bu güncellemeden sonra DualSense’i kullanırken daha fazla özelliğe erişebileceğiz.

Steam Xbox Series X/S ve PlayStation 5 Kontrolcülerini Desteklemeye Başladı

Steam ise bu konu hakkında şu sözleri söyledi:

PlayStation 5’in kontrolcüsü olan DualSense’in LED paneli ve birçok özelliği Steam oyunlarında desteklenecek.”

Bu beta güncellemesinin yeni getirilen özellikleri denemek amaçlı yapılan bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle beta sürümüne katılmayan Steam kullanıcıları tarafından kullanılamayacak. Yakında ise bu özelliklerin tamamı diğer oyuncular için de açılacak. Oyuncuların diğer beklentisi ise tetik tuşları için bir güncellemenin gelmesi yönünde. Özellikle de son zamanlarda sağda solda dolaşan Call of Duty: Black Ops Cold War silahlarının haptic feedback özelliği sayesinde daha zor ve gerçekçi bir şekilde ateşlenmesi gibi. Bu özelliğin Steam oyunlarında da olması bekleniyor. Bluetooth veya PlayStation 5’in yanında gelen USB kablosu sayesinde DualSense’i bilgisayarınıza da rahatlıkla bağlayabilirsiniz.

Steam, DualSense iş birliği ile artık oyunculara daha iyi bir deneyim sunmayı planlıyor. Siz de konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir