Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things Dördüncü Sezon Çekimleri Eylül Ayında Başlıyor

Stranger Things Dördüncü Sezon Çekimleri Eylül Ayında Başlıyor

En sevilen Netflix orijinal yapımlarından biri olan Stranger Things, dördüncü sezon ile ekranlara geri dönecek. COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelenen yeni sezon çekimleri 17 Eylül’de başlayacak.

stranger things dördüncü sezon

Kuzey Amerika bölgesindeki tüm projelerini durduran Netflix, ertelediği yapımlar arasında olan Stranger Things’in dördüncü sezonu çekimleri için yeni bir tarih belirledi. ABD’nin Georgia eyaletinde çekilen ve bir kasabada meydana gelen doğaüstü olayları genç karakterler üzerinden anlatan Stranger Things’in yeni sezonu, 2021 yılının ikinci yarısında ekranlarda olabilir.

Dünyayı etkisi altına alan pandemi, sinema ve dizi sektörünü de ağır bir şekilde etkiledi. Çekim takvimlerini yeniden düzenlemek durumunda kalan birçok stüdyo bazı projelerin yapım süreçlerini tamamen durdururken, bazılarını da erteleme kararı aldı. 2021’in ilk yarısında ekranlara taşınması planlanan Stranger Things’in çekim takvimi de tekrar düzenlenmiş oldu.

 

Üçüncü Sezonda Neler Olmuştu?

stranger things dördüncü sezon

Her sezonuyla nostalji rüzgarları estiren Stranger Things, üçüncü sezonunda alışveriş merkezi furyasını kullanmış; dizinin genç kahramanları Hawkins’in altında gizli bir Rus üssü keşfetmişti. Upside Down adını verdikleri farklı bir boyuta karşı mücadele verirken macera, gizem, gerilim ve nostaljik unsurlarla izleyici kendine bağlayan Stranger Things dördüncü sezon ile sevenlerini meraklandırmaya devam ediyor.

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir