Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things Final Sezonu İçin Kollar Sıvandı

Stranger Things Final Sezonu İçin Kollar Sıvandı

Yıllar geçse de hatırlanacak efsane Netflix orijinal yapımı Stranger Things final sezonu için çalışmalar başlamış durumda. Senaryo taslağı tamamlanan 5. sezonun ne zaman seyirci karşısına çıkacağı ise henüz bilinmiyor. 

Epic Games 184 TL Değerinde 3 Bedava Oyun Veriyor!

Henüz 4. sezonun çekimleri devam ederken onaylanan 5. sezon, Hawkins kasabasında başlayan hikayenin sonu olacak.

4. Sezon Çoğunlukla Beğenildi

3. sezon ile hikayenin içine Ruslar da girmiş, upside down’ın (alt üst dünya veya baş aşağı dünya) enerjisini kullanmak amacıyla bu yönde son derece gizli araştırmalara girmiş, mücadele soğuk savaştan hayli etkilenmişti. Ruslar ile olan amansız mücadelenin ardından hikaye 4. sezonda Hawkins kasabasının dışına taşınmıştı.

stranger-things-final-sezonu-icin-kollar-sivandi

İki kısımdan oluşan 4. sezonun 8.bölümü 1 saat 25 dakika, 9.bölüm ise 2 saat 20 dakika uzunluğundaydı. Zaten dizinin iki kısma ayrılmasının ve kısımların farklı tarihlerde yayımlanmasının sebebi de son iki bölümün uzunluğundan kaynaklanıyor.

Ross Duffer Müjdeyi Verdi

Duffer kardeşlerin Collider‘e verdiği röportajda, Ross Duffer, Stranger Things final sezonunun çalışmaları için üstünkörü bir takvim açıkladı. Ross‘un açıklamalarına göre Stranger Things ekibi; temmuz ayında tatil yapacak, ağustos ayında ise senaryo yazımı başlayacak. Dizinin izleyiciyle ne zaman buluşacağı ise şimdilik bilinmiyor. 4. sezonda COVID-19 pandemisine takılan ekibin, salgının artık ortadan kalktığı bu süreçte, biraz daha üretken olabileceğini umuyoruz.

2016 yılında Netflix orijinal yapımı olarak hayatımıza giren Stranger Things 4. sezonunun toplam yedi bölümden oluşan ilk kısmı 27 Mayıs’ta, iki bölümden oluşan ikinci kısmı ise 2 bölüm halinde 1 Temmuz’da yayımlanmıştı.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir