Anasayfa > Sanat Haberleri > Robert Downey Jr’ın Sweet Tooth’u Netflix’te Yayınlanacak

Robert Downey Jr’ın Sweet Tooth’u Netflix’te Yayınlanacak

Robert Downey Jr., DC Vertigo’nun Sweet Tooth isimli çizgiromanından esinlenen yeni bir dizi için Netflix’le anlaştı. Detaylar haberimizde.

Sevilen aktör Robert Downey Jr, son on yılda çizgiroman dünyasından esinlenen ve beğeni toplayan bir çok yapımda yer aldı. Son Iron Man ve Avengers filmlerinden sonra, aktörün kariyerini nasıl bir yere götüreceği merak konusu olmuştu. Kariyerinde çeşitli türlerden filmler yer alan Robert Downey Jr’ın bir sonraki adımı yine çizgiroman dünyasıyla ilişkili olacak. Aktör, DC Vertigo’nun Sweet Tooth isimli çizgiromanından esinlenen bir yapım için Netflix’le anlaştı.

Downey Jr için bu proje yeni değil. Aktör seriyi yayınlamak için daha önce Hulu ile masaya oturmuş ve anlaşma imzalamıştı. Ancak Hulu daha sonra projeyi geri çekmişti. Görünen o ki, Robert Downey Jr. projeye oldukça inanıyor ve peşini bırakmamış. Seriye Netflix tarafından yeşil ışık yakıldı ve yapımcı koltuğunda göreceğimiz Downey Jr’dan sekiz bölüm istedi.

Sweet Tooth’un Konusu Ne?

Sweet Tooth, Jeff Lemire‘ın yarattığı bir DC Vertigo serisi. Çizgiroman 2009 ve 2013 yılları arasında 40 sayı yayınlandı. Roman, yarı insan yarı geyik olan Gus isimli karakterin maceralarını konu alıyor. Gus, içinde çok mutlu olduğu ve evi kabul ettiği ormanı terk ederek, kıyamete uğramış dış dünyayı keşfetmeye karar veriyor. Bu keşif esnasında bir grup insan ve insan-hayvan karışımı diğer türlerle arkadaşlık kuran Gus, bir yandan da kendi kökenleriyle ilgili şeyler öğreniyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir