Anasayfa > Espor Haberleri > Team Vitality VALORANT Kadrosunu Duyurdu

Team Vitality VALORANT Kadrosunu Duyurdu

CS:GO sahnesinde fırtınalar estiren Team Vitality VALORANT kadrosunu resmî olarak duyurarak arenaya girişini yaptı.

HLTV sıralamasına göre şu anda dünyanın en iyi ikinci CS:GO kadrosuna sahip olan espor takımı Team Vitality’nin VALORANT branşına da adımını atacağı yaklaşık bir aydır konuşuluyordu. Dönen dedikoduların ve sızan bilgilerin ardından Team Vitality’nin tanıdık yüzler içeren VALORANT takımı açıklandı. Avrupa’nın başka bir köklü espor takımı olan Fnatic de VALORANT kadrosunu dün duyurmuştu.

Team Vitality VALORANT Kadrosu

Takımda zamanında beraber mücadele etmiş feqew ve Cender, üç adet Litvanyalı, bu Litvanyalıların arasında ise geçtiğimiz günlerde yeni takımı belli olan temsilcimiz cNed’in nolpenki’den takım arkadaşı vakk bulunuyor.

Kadroya bakıldığında zamanında Jett ile güzel performanslar göstermiş üç ayrı ismin bulunduğunu görüyoruz. Takımın koçluk görevini üstlenecek olan İsrailli isim fragon’un bu konudaki tavrı, Team Vitality’nin VALORANT kadrosunun geleceğini önemli bir şekilde etkileyecek gibi duruyor.

2021 VALORANT Şampiyonlar Turu Duyuruldu!

Potansiyeli yüksek bir kadro kurmayı başaran Team Vitality’nin başarısını 2021 VALORANT Şampiyonlar Turu içerisinde daha iyi gözlemleyeceğiz. VALORANT’ın şu ana kadarki en büyük resmî turnuvası olacak olan organizasyonda oyunun espor ayağının büyük bir gelişim göstermesi bekleniyor. Yukarıdaki butondan turnuva ile ilgili detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir