Anasayfa > Sanat Haberleri > Tenet Filmi Süresiz Olarak Ertelendi!

Tenet Filmi Süresiz Olarak Ertelendi!

Christopher Nolan’ın Tenet filmine erteleme durumu tekrar gündeme geldi. Çıkış tarihi Ağustos 2020 olarak belirlenen film süresiz olarak ertelendi.

Heyecanla beklenen ve bu beklemeye rağmen ertelemelerle gündemde olan Tenet filmine bu kez de süresiz olarak erteleme geldi. Ünlü yönetmen Christopher Nolan tarafından çekilen Tenet filmi fragmanı yayınlandığı günden itibaren Temmuz ve Ağustos ayları tarih gösterilerek iki kere ertelenmişti. Fragmanı Fortnite üzerinden yayınlanan film Warner Bros tarafından yayınlanma tarihlerinin belirtildiği listeden kaldırılarak süresiz olarak ertelendi.

John David Washington ve Robert Pattinson’ın başrollerinde yer alacağı filmin ertelenme sebebi olarak pandemi krizi gösteriliyor. Amerika’da sinemalara gitmenin güvenli olacağı bir tarihte yayınlanması planlanan film Variety‘nin haberine göre diğer ülkelerde daha önce gösterime girebilir.

Pandemi Oyun Sektöründe Neleri Değiştirecek?

Warner Bros tarafından gerçekleştirilen tek erteleme bu değil. Yapılan açıklamaya göre The Conjuring: The Devil Made Me Do It filmi de 4 Haziran 2021 yılına ertelendi. Küresel bir kriz sebebi ile gerçekleştirilen bütün bu ertelemeler filmin izlenmeden yarattığı heyecanı ve merakı iyiden iyiye arttırırken, bütün bu beklentiye değecek bir film olması dileğimizi de tekrar ettiriyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir