Anasayfa > Sanat Haberleri > The Boys 3. Sezon, 3 Haziran’da Çıkış Yapacak

The Boys 3. Sezon, 3 Haziran’da Çıkış Yapacak

Prime Video’nun en sevilen işlerinden birisi olan The Boys, önümüzdeki aylarda yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek. Prime Video, The Boys 3. sezon ile ilgili yaptığı paylaşımda 3 Haziran tarihini işaret etti.

The Boys son zamanların en beğenilen süper kahraman dizilerinden birisi. Alışageldiğimiz süper kahraman anlayışını bir kenara bırakıp yozlaşan ve güçlerini kendi çıkarları için kullanan bir grup kahramanın hikayesini anlatan dizi, gerek hikayesi gerekse de prodüksiyon kalitesiyle bir hayli övgü almıştı. Supernatural’ın önemli isimlerinden Eric Kripke’nin yaratıcılığını üstlendiği dizi, aslında Garth Ennis’in yazdığı aynı isimli bir çizgi romandan uyarlanıyor.

The Boys 3. Sezon

İkinci sezonun Ekim 2020’de final yapmasıyla hayranlar yeni sezonun yayınlanması için beklemeye başlamıştı. Aradan geçen bir yılı aşkın süreden sonra Prime Video nihayet yeni sezonun çıkış tarihi ile ilgili bilgi verdi. Twitter üzerinden yapılan paylaşımda Prime Video “Kemerlerinizi bağlayın. Bu vahşi yolculuk 3 Haziran’da başlıyor” diyerek The Boys 3. sezon çıkış tarihini izleyicilere duyurdu.

Yayınlanan kısa videoda dizinin en önemli karakterlerinden birisi ve The Seven’ın da lideri olan Homelander’ı görüyoruz. Homelander’ın yanında da Erin Moriarty tarafından canlandırılan Starlight karakteri göze çarpıyor. 2. sezonda yaşanan onca şeyden sonra izleyiciler bundan sonra ne olacağını merak ediyor olsa da paylaşılan videoya bakarak yorum yapmak bir hayli zor. Gerçekten neler olacağını öğrenmek içinse 3 Haziran tarihini bekleyeceğiz.

Yeni Horizon Oyunu Horizon Call of the Mountain Duyuruldu!

Gerek hikayesi gerekse de prodüksiyonu ile övgü toplayan dizi, kadrosu ve oyuncularıyla da bolca beğeni almıştı. Billy Butcher karakterine hayat veren Karl Urban ve Homelander’ı oynayan Antony Starr, kadronun en sevilen isimlerinden. Oyuncular arasında ayrıca Giancarlo Esposito, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimler de bulunmakta.

 

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir