Anasayfa > Sanat Haberleri > The Boys 4. Sezon Çekimleri Başlamak Üzere

The Boys 4. Sezon Çekimleri Başlamak Üzere

Amazon orijinal yapımı, süper kahraman temalı, aynı ismi taşıyan çizgi romandan uyarlama bir internet dizisi The Boys, özellikle son sezonuyla ülkemiz de dahil geniş bir izleyici kitlesine erişti. Kara mizah unsurlarının yanında başarılı bir aksiyon deneyimi de sunan dizinin 4. sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak gibi görünüyor.

Disney & Marvel Games Showcase 9 Eylül’de Gerçekleşecek

4. sezonun geleceği daha önce duyurulmuştu, dizinin yapımcılarından Eric Kripke ise The Boys izleyicilerini daha da heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Kripke, dizinin önceki sezonlarının çekildiği Kanada’nın Ontario eyaletine bağlı Toronto’ya gitmek için uçağını beklediği esnada çektiği bir selfie’yi Twitter hesabından paylaştı.
Söz konusu paylaşıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

the-boys-4-sezon-cekimleri-baslamak-uzere

The Boys 4. sezon çekimlerinin ağustos ayının sonlarında başlayacağı bilinen bir şeydi. Karl Urban, yaptığı bir röportajda yeni sezon çekimlerinin 22 Ağustos’ta başlayacağını belirtmişti. Böyle bir zamanda Eric Kripke’nin Toronto’ya uçması elbette manidar bir olay. Bu açıdan kesin bir şekilde The Boys 4. sezon çekimleri başlamak üzere diyebiliriz.

The Boys 4. Sezon Ne Zaman Yayımlanacak?

Dizinin çekimlerinin başlamak üzere olduğunu artık biliyoruz. 22 Ağustos’ta ekip kollarını sıvayacak. Amazon’un en sevilen orijinal dizisinin yeni sezonun yayım tarihine gelecek olursak yine Karl Urban’ın yaptığı röportaja dönmemiz gerekiyor. Karl Urban, dizinin çekimlerinin başlayacağı tarihi belirttikten sonra 2023 yılı içerisinde The Boys 4. sezon izleyicinin beğenisine sunulacak demişti.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir