Anasayfa > Sanat Haberleri > The Defenders Yönetmeninden Yeni Marvel Filmi

The Defenders Yönetmeninden Yeni Marvel Filmi

The Defenders yönetmeninden yeni Marvel filmi geliyor. Yeni filmden duyulan haberlere göre karakter Madame Web olabilir.

Marvel Sinema Evreni‘nin heyecanla izlenen karakterleri Jessica Jones ve Matthew Murdock‘un da yer aldığı The Defenders dizisinin yönetmeni S. J. Clarkson‘un yeni bir proje için Sony Pictures ile çalıştığı duyuruldu. Olay henüz sır gibi saklanıyor olsa da üzerine çalışılan hikayenin Spider-Man ile bağlantılı bir kadın karakter olduğu söyleniyor. Variety web sitesinin haberine göre bu karakter Spider-Man çizgi romanlarında yer alan Madame Web olabilir.

Çalışmalara başlanmış olmasına rağmen henüz senaryo yazarı ve bir başrol seçilmiş durumda değil. Bu nedenle birincil çalışmaların bir senarist bulma yolunda olacağı öngörülüyor.

KORONA VİRÜSÜ TATİLİNDE OYNAMANIZ GEREKEN 10 OYUN

Çizgi romanlarda yer alan Madame Web karakteri bir kas rahatsızlığı sebebi ile temel yaşam ünitesine bağlı ve bu nedenle de bir örümcek ağı gibi görünüyor. Gözlerinin görmemesi sebebi ile telepatik olarak iletişim kuruyor. Çizgi romanlarda yer verildiği üzere bu telepatik iletişim gücü sayesinde Spider-Man’e bir bölümde kaçırılan bir çocuğu bulmakta yardım ediyor. Rahatsızlığı ve yaşı sebebi ile Madame Web çizgi romanlarda fiziksel anlamda bir karmaşaya katılmış değil, bu nedenle gelecek filmde kendisine bazı özellikler verilebileceği söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl Madame Web üzerine çalışmaya başladığını duyuran Sony, Mark Sazama ve Burk Sharpless ile anlaştığını duyurmuştu. İkili, çıkış tarihi ertelenen Morbius filminin senaryosunda birlikte çalışıyor.

Heyecanla izlenen dizi The Defenders yönetmeni Sony Pictures ile anlaşmasını imzalamış olsa da, Sony Pictures’dan konu ile ilgili gelen bir açıklama henüz bulunmamakta.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir