Anasayfa > Sanat Haberleri > The Falcon and The Winter Soldier Fragman Videosu Yayımlandı

The Falcon and The Winter Soldier Fragman Videosu Yayımlandı

The Falcon and The Winter Soldier fragman filmi Super Bowl’da görücüye çıktı. Dizi 19 Mart’ta Disney Plus’ta olacak. Detaylar haberimizde.

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük maçlarından biri olan Super Bowl, aynı zamanda reklam dünyası için kritik bir öneme sahip. Milyonlarca kişi tarafından eş zamanlı olarak izlenen etkinlik yeni dizi ve filmlerin fragmanlarına da sahne oluyor.

Yayınlanan tanıtım videolarından biri de The Falcon and The Winter Soldier dizisinden geldi. Altı bölümden oluşan dizi Disney Plus’ta yayına girecek ve Avengers: Endgame‘den sonra yaşananları anlatacak.

19 Mart’ta Disney Plus kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan dizinin fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Anthony Mackie ve Sebastian Stan’in hayat verdiği Falcon ve Winter Soldier karakterlerinin yeni dizide neler yapacağı ise henüz bilinmiyor. Disney altı bölümlük dizinin neyi anlatacağına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

The Falcon and The Winter Soldier fragman filminde de ise ikili çeşitli tehlikelere atılıyor. Kaptan Amerika’nın kalkanını emanet alan Sam Wilson’un duruma alışmaya çalıştığı da görülüyor. Marvel filmlerinde görmeye alıştığımız aksiyon sahnelerinin 19 Mart’ta yayınlanacak olan dizide bolca yer alacağını söyleyebiliriz.

Marvel Studios‘un bir diğer dizisi WandaVision ise 5.bölümüyle Wanda Maximoff ve Vision‘un hikayesini anlatmaya devam ediyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir