Anasayfa > Sanat Haberleri > The Last of Us Dizisi Başrol Oyuncuları Duyuruldu

The Last of Us Dizisi Başrol Oyuncuları Duyuruldu

The Last of Us dizisi sevilen oyun serisini ekranlara taşıyacak. Joel ve Ellie’ye hayat verecek başroller belli oldu.

PlayStation’a özel olarak çıkarılan The Last of Us, video oyun dünyasının en sevilen oyunları arasında yer alıyor. Aynı zamanda diziye uyarlanacak olan yapım Joel ve Ellie’nin post-apokaliptik bir dünyada başından geçenleri anlatıyor.

Karakterlere kimlerin hayat vereceği de belli oldu. Daha önce Game of Thrones‘da gördüğümüz oyuncular The Last of Us dizisi başrolleri olarak seçildi. Game of Thrones’da Oberyn Martell karakterine can veren ve popüler Star Wars dizisi The Mandalorian‘da da rol alan Pedro Pascal; uyarlamada karşımıza Joel olarak çıkacak.

Ellie ise yine Game of Thrones’ta Lady Mormont‘a hayat veren Bella Ramsey tarafından canlandırılacak. Bella Ramsey, Game of Thrones Ayı Hanesi’nin Hanımı’nı oynamış ve aktrisin performansı o dönem sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

The Last of Us dizisinin senaryosunu ise oyunun geliştirici firması Naughty Dog‘da yaratıcı direktörlük yapan Neil Druckmann ve Craig Mazin üstlenecek. Craig Mazin ise daha önce çok ses getiren Chernobyl dizisinde senarist olarak görev almıştı. HBO’da yayınlanacak olan uyarlamanın müzikleri de Gustavo Santaolalla tarafından bestelenecek. Yapımın oyunlardan diziye uyarlanma sürecini Neil Druckmann yakından takip edecek. Böylece dizinin oyunlara sadık kalacağından emin olunacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir