Anasayfa > Sanat Haberleri > The Last of Us Dizisi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

The Last of Us Dizisi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yapımını HBO’nun üstlendiği Sony’nin aynı isimli oyunundan uyarlanan The Last of Us dizisi için ilk defa bir tanıtım videosu yayınlandı.

The Last of Us dizisi uzunca bir süredir gündemde olan ve oyuncuların da merakla beklediği bir yapım. Duyurulduğu günden bu yana hakkında sürekli yeni şeyler duymuş olsak da doğrudan diziye ait görüntü veya kesitler görmemiştik. Neyse ki durum artık böyle değil. HBO geçtiğimiz saatlerde kendi platformunu tanıtmak için yayınladığı bir videoda The Last of Us’tan görüntülere de yer verdi. Bu kesitler fragman adı altında paylaşılmamış olsa da sonunda elimizde gelmekte olan yapımla ilgili görüntüler var.

https://www.youtube.com/watch?v=O30_s0DKlDk
Yaklaşık 30 saniye uzunluğundaki videoda ana karakterimiz Joel ve Ellie’nin yanı sıra Bill karakterini de görüyoruz. Joel karakterini oynayacak olan Pedro Pascal özellikle Mandalorian’daki Din Djarin rolüyle dikkatleri üstüne çekmiş ve izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Elli’yi oynayan Bella Ramsey ise Game of Thrones’taki Lyanna Mormont karakterine hayat vermiş ve yaşına rağmen göz dolduran bir performans sergilemişti. Bill karakterini oynayacak olan Nick Offerman ise özellikle Parks and Recreation’daki Ron karakteri ile bilinmekte. Oyuncu ayrıca Devs isimli bilimkurgu dizisi ve McDonald’sın kuruluşu anlatan Founder isimli filmdeki rolüyle de adından bolca bahsettiriyor

Cyberpunk 2077 DLC Paketinin Duyurusu Beklenenden Yakın Olabilir

Dizinin yazar kadrosu da bir hayli sağlam gözüküyor. Yazar kadrosunun başında yer alan Craig Mazin daha önce Chernobyl’de de çalışmış ve ortaya muazzam bir iş çıkararak izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Dizinin yazar kadrosundaki bir diğer isimse oyuncuların çok iyi tanıdığı bir kişilik olan Neil Druckmann. Druckmann The Last of Us oyunlarının yönetmenliğini yapmış ve hikaye tarafında oyunculardan hem eleştiri hem de övgü olmak pek çok geri dönüş almıştı.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir