Anasayfa > Sanat Haberleri > The Last of Us Dizisini Tanıdık Bir İsim Yönetecek

The Last of Us Dizisini Tanıdık Bir İsim Yönetecek

Serinin hayranları ve oyuncular tarafından merakla beklenen The Last of Us dizisini yönetecek olan isim belli oldu. Detaylar haberimizde.

Uzunca bir süredir dizi olarak karşımıza çıkacağı konuşulan The Last of Us hakkında yeni bilgiler var. HBO‘nun ünlü PlayStation özel oyun serisini dizi olarak karşımıza getireceğinin kesinleşmesinin ardından dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Üstelik dizinin emanet edildiği isim oldukça tanıdık.

Chernobly dizisi ile oldukça başarılı bir işe imza atmış olan dizinin yönetmeni Johan Renck ve Chernobly dizisinin yaratıcısı olan Craig Mazin bu proje için tekrar bir araya gelecekler. Johan Renck dizinin yönetmenliğini üstlenirken Hangover serisinin de yazarı olarak tanıdığımız Craig Mazin ise ünlü oyunun dizi olarak ekranlara uyarlanmasından sorumlu isim olacak. Chernobly gibi atmosferi ile insanı oldukça derinden etkileyen bir yapımın ardından Mazin’in bu iş için seçilmiş olması pek de şaşırtıcı değil. Üstelik yönetmen koltuğunda da daha önce birlikte çalıştığı ve uyumlarının oldukça iyi olduğunun açıkça görüldüğü Johan Renck oturacak.

The Last of Us dizisini

Dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmiş olmasa da elimizde yapımın hayranlar ile ne zaman buluşacağına dair bir tarih bulunuyor. Merakla beklenen The Last of Us dizisini görebileceğimiz tarih 2021 yılı olarak beklense de yapımın karşımıza hangi ayda çıkacağı bilinmiyor. Oyunun hikayesine sadık kalacak olan dizi bakalım izleyicilerin beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir