Anasayfa > Sanat Haberleri > The Lighthouse ‘un Senaryosu Hakkında Yeni Detaylar

The Lighthouse ‘un Senaryosu Hakkında Yeni Detaylar

Robert Eggers, son filmi The Lighthouse ‘un orijinal senaryosu hakkında birtakım yeni detaylar paylaştı. Genç yönetmen, senaryoda daha fazla cinsel sahnenin olduğunu ancak stüdyonun bu sahnelere izin vermediğini söyledi.

Film Indepent’ın düzenlediği soru-cevap etkinliğinde konuşan yönetmen Robert Eggers, son filmi The Lighthouse’un orijinal senaryosu hakkında bazı detaylar paylaştı. The Lighthouse, bilindiği üzere yer yer rahatsız edici sahnelere ve hatta yer yer kara mizahlara da yer verilmiş yüksek oranda risk taşıyan bir filmdi. Buna rağmen yetenekli yönetmen, alnının akıyla bu işten çıkmayı başarmıştı. 

36 yaşındaki Eggers yaptığı açıklamada birçok noktaya vurgu yaptı. Karakterlerin mastürbasyon yapması, sarhoş olup kusması, gaz çıkarması gibi birçok rahatsız edici sayılabilecek sahnelerin varlığını biliyoruz. Bunların yanında aslında daha da detaylı sahneler istediğini söyledi. Erkek çıplaklığına, hatta ereksiyonuna yer vermek istediğini açıklayan Robert Eggers, stüdyoların filmin 17+ almaması için bunu reddetmelerini son derece normal karşıladığını belirtti. Bu tarz enteresan sayılabilecek bir filmi, siyah beyaz olmasına rağmen piyasaya sürmeyi kabul eden bir stüdyoyla, birkaç çıplaklık sahnesi için zıt düşmeyeceğini belirtti.

The Lighthouse’da Robert Eggers’ın iyi iş çıkardığını düşünüyoruz. Sadece biz değil; film, eleştirmenlerden de tam not almıştı. Kendisi, bir sonraki filmi olan The Northman için çalışmalara başlamıştı. Covid-19 kapsamında durdurulan film setinin, en kısa zamanda tekrar çalışmaya başlaması için sabırsızlanıyoruz. Tabii ki yetenekli yönetmenin yeni filmini izlemek için de.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir