Anasayfa > Sanat Haberleri > The Lord of the Rings Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

The Lord of the Rings Dizisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

The Lord of the Rings dizisinin ilk görseli ve yayın tarihi paylaşıldı. Amazon tarafından çekimlerine başlanan dizi heyecan ve merakla bekleniyor.

Amazon Prime üzerinden yayınlanacak dizi 2022 yılının Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. 2 Eylül tarihinde ilk bölümü yayınlanacak dizinin yeni bölümleri ise haftalık olarak gelecek. Hikayenin dahi yaratıcısı J.R.R. Tolkien’in ölüm tarihi 2 Eylül 1973 olduğu için dizinin yayınlanma tarihi ayrı bir önem taşıyor. Amazon Prime’ın bir basın konferansında yaptığı açıklamaya göre dizi yayınlanma tarihinde dünya genelinde 240 bölgede aynı anda izleyici ile buluşacak.

Dev Yüzüklerin Efendisi Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz – 1

GameSpot sitesinin haberine göre ilk sezon çekimlerinin 2 Ağustos 2021 tarihi ile tamamlandığını açıklayan dizinin henüz belirlenmiş resmi bir ismi yok. 465 milyon dolarlık bütçeye sahip yapım televizyon tarihinin en pahalı çalışması olarak kabul ediliyor. The Lord of the Rings Prime isimli Twitter hesabından paylaşılan gönderide ise diziden ilk görüntü yer alıyor.

Dizinin ilk sezonu Orta Dünya Evreni‘nin ikinci çağına odaklanacak. Görece huzurlu bir zamanda başlayacak dönemde Hobbit ve Lord of the Rings‘den binlerce yıl önceki olaylar konu alınacak. Aynı zamanda dizi hem tanıdık hem de yeni karakterler ile karşımıza çıkacak. 190 milyon sterlin karşılığında bütün hakları Amazon Prime tarafından satın alınan dizi heyecan ve merakla hayranlar tarafından bekleniyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir