Anasayfa > Sanat Haberleri > Quibi Dizisi The Stranger – Yeni Fragman Geldi!

Quibi Dizisi The Stranger – Yeni Fragman Geldi!

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan yeni video paylaşım platformu Quibi üzerinden yayınlanacak olan The Stranger dizisinin yeni fragmanı izleyicisiyle buluştu.

6 Nisan’da 40’ın üzerinde orijinal içeriğiyle birlikte sektöre giriş yapan Quibi, yalnızca mobil kullanıcılara yönelik süresi 10 dakika veya altındaki yapımları bünyesinde barındıran bir platform. Yeni kullanıcılarına 90 günlük ücretsiz deneme imkanı sunan Quibi, 90 gün sonunda kullanıcıyı aylık 6 dolar gibi bir fiyata tabii tutuyor. Yayın hayatına iddialı yapımlarla başlayan Quibi, sektöre kattığı yeniliklerle adından çokça söz ettiriyor. Odaklanma problemi yaşayan yeni jenarasyon için güzel bir seçenek olabilecek Quibi’nin iddialı yapımlarından biri olan The Stranger’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Netflix’e Yeni Rakip, Quibi Yayında

Kadrosunda Dane DeHaan, Maika Monroe, Avan Jogia, Roxana Brusso, Dutch Johnson gibi isimler bulunan gerilim dizisi The Stranger, Maika Monroe’nun canlandırdığı sürücü Clare ile kendisine tabiri caizse hayatı zindan eden yolcusu Dane DeHaan tarafından canlandırılan Carl’ın yollarının kesişmesini anlatıyor.

13 Nisan 2020’de yayın hayatına başlayacak olan dizinin paylaşılan yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=eMcAY4iF1lM

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir