Anasayfa > Sanat Haberleri > The Umbrella Academy 2. Sezon Çıkışını Yapmaya Hazır!

The Umbrella Academy 2. Sezon Çıkışını Yapmaya Hazır!

31 Temmuz’da Netflix üzerinden yayınlanması planlanan The Umbrella Academy 2. sezon fragmanı en sonunda izleyicilerle buluştu. İlk sezon finali ile izleyicileri merakta bırakan dizi, yaşanmakta olan koronavirüs pandemisine rağmen sevenleriyle buluşmak için gün saydırıyor.

My Chemical Romance vokali Gerard Way tarafından yaratılmış ve kaleme alınmış, çizimleri ise Gabriel Bá tarafından yapılmış olan The Umbrella Academy, 24 sayılık bir çizgi roman serisidir. Konusu, 1 Ekim 1989’da aynı anda doğan 43 bebekle başlar. Kulağa normal gelse de asıl ilginç olan bu bebeklerin annelerinin doğum gününe kadar hiçbir hamilelik belirtisi göstermemiş olmalarıdır. Sanayici bir milyarder olan Sir Reginald Hargreeves bu çocuklardan yedi tanesini evlat edinerek Umbrella Academy‘i kurar ve bu çocukların özel güçlerini geliştirerek kahraman olarak yetiştirir. Geçen zaman bu aileyi birbirinden uzaklaştırır, yıllar sonra birleşmelerinin tek sebebi ise ‘babalarının’ ölümü olur.

 

15 Şubat 2019 tarihinde Netflix‘te çıkışını yapan bu adaptasyon yapımcı kadrosunda da Gerard Way ve Gabriel Bá‘yı bulundurarak çizgi romandaki hikaye çizgisini korumuştur. Oyuncu kadrosuna baktığımızda Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Mary J. Blige isimlerini başrolde gördüğümüz bu dizi birçok türü birleştirerek izleyicilerine bazen keyifli, bazen duygusal anlar yaşatmayı başarıyor. Başarılı müzikleriyle, ki 2. sezonda çok daha iyi olduğu iddia ediliyor, izleyiciyi daha da ekrana bağlayan The Umbrella Academy uzun süre bekleyişten sonra bizleri hikayenin devamına eşlik etmeye çağırıyor.

60’ların Dallas’ında geçeceği kesinleşen yeni sezonun konusu 5 Numara‘nın başka bir tehlikeye karşı kardeşlerini tekrar birleştirme çabası olacak. Güçleri olan 43 bebekten biri olabileceği düşünülen, diziye katılacak 3 farklı karakterin olduğunu da belirtelim. Çıkış tarihine yakın The Umbrella Academy Twitter ve Instagram sayfaları paylaşımlarını arttırırken, hem izleyicilerin hem de oyuncuların çıkış için gün saydığını söyleyebiliriz. Lafı çok uzatmadan sizleri fragman ile baş başa bırakıyor, iyi seyirler diliyoruz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir