Anasayfa > Sanat Haberleri > The Umbrella Academy 2. Sezon Tarihi Açıklandı

The Umbrella Academy 2. Sezon Tarihi Açıklandı

Çizgi roman uyarlaması The Umbrella Academy, ilk sezonu ile hatırı sayılır beğeni toplamış, dikkatleri üzerine çekmişti. Tabii ki bunun yanında birtakım eleştirilere de maruz kalmıştı. En nihayetinde ortalama bir yapım olarak hatırladığımız dizinin ikinci sezonu yolda. 

Dizi yapımcıları tarafından yapılan açıklamalara göre dizinin yeni sezon çekimleri koronavirus tehditine rağmen durdurulmamış durumda. Çekimlerin istikrarla devam etmesi de doğal olarak ikinci sezon çekimlerinde artık yavaş yavaş sona gelindiğinin bir habercisi. Bu nedenle dizi oyuncuları tarafından ilginç danslar sergilendiği bir tanıtım videosu yayınlandı.

Oyunculardan Danslı İkinci Sezon Duyurusu

The Umbrella Academy oyuncuları tarafından, ikinci sezonunun çıkış tarihi duyurusu amacıyla birtakım dans figürleri sergilendi. Her oyuncunun karantina sebebiyle evlerinden yaptığı bu duyuru oldukça alışılmadık ve dikkat çekici.

https://www.youtube.com/watch?v=a4suPK32WRk

Temmuz ayında seyircinin beğenisine sunulacak olan ikinci sezon hakkında ise yapımcılar oldukça iddialı açıklamalarda bulunmaktan geri durmuyorlar. Hikaye anlatımında bazı değişikliklere gidildiği ve bunun ikinci sezona olumlu yansıdığı bu iddiaların arasında.

Netflix orjinal yapımı The Umbrella Academy‘nin ikinci sezonu, 31 Temmuz 2020 yılında yayınlanacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir