Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2.Sezon Görselleri Yayınlandı: Wild Hunt Geliyor

The Witcher 2.Sezon Görselleri Yayınlandı: Wild Hunt Geliyor

The Witcher 2.sezon görüntüleri yeni sezonda Wild Hunt’u göreceğimize işaret ediyor olabilir. Merakla beklenilen detaylar haberimizde.

Netflix’in kitaplardan ve video oyunlarından uyarladığı The Witcher dizisi 2.sezonuyla devam edecek. Başrolde daha önce Superman karakterine hayat veren Henry Cavill’in rol aldığı yapım, setten gelen görüntülerle beraber izleyenlerini heyecanlandırdı.

The Witcher 2.sezon çekimleri COVID-19 pandemisi dolayısıyla ertelenmiş ve daha erken bitmesi planlanan süreç 2022’ye ertelenmişti. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir duyuru yapılmadı. Fakat bu süreçte heyecanla beklenen ikinci sezondan görseller gelmeye devam ediyor. Netflix ile resmi bir bağlantısı bulunmayan bir Twitter hesabında aşağıdaki görseller paylaşıldı.

the witcher 2.sezon

NetflixWitcher rumuzlu Twitter kullanıcısı “North Devon’da çekilen ikinci sezondan görseller” açıklamasıyla birkaç fotoğraf paylaştı. Gönderide yer alan fotoğraflar ise The Witcher 3: Wild Hunt oyununda gördüğümüz süvarileri gözler önüne seriyor.

Görsellerdeki karakterlerin çivili zırhları ve ilginç miğferleriyle Eredin’in önderlik ettiği Wild Hunt’a benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. The Witcher evreninde insanları kaçıran ve esirleri yapan atlılar aynı zamanda felaket ve korkuyu temsil ediyor. Özünde Avrupa kökenli efsanelere dayanan Wild Hunt süvarileri The Witcher oyun serisinin son halkasında da kendine yer bulmuştu.

Geralt, Yennefer ve Ciri’nin hikayesinde önemli bir role sahip olan süvarileri dizinin ikinci sezonunda yer alacağı tahmin ediliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir