Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Dizisinin Müzikleri Spotify’a Geliyor

The Witcher Dizisinin Müzikleri Spotify’a Geliyor

Netflix’in popüler dizisi The Witcher için Spotify’a bir soundtrack geliyor. Dizinin “Toss a Coin to Your Witcher” gibi bir çok müziğini artık Spoitfy’dan dinleyebileceğiz.

Başta kitap olarak yazılıp CD Projekt Red firmasının elinde günümüzün en popüler ve en sevilen oyun serilerinden birisine dönüşen The Witcher geçtiğimiz günlerde çıkan Netflix dizisiyle de dikkatleri toplamıştı. Şimdiyse Netflix‘ten gelen bir açıklamayla The Witcher soundtrackinin Spotify‘a geleceğini öğrenmiş olduk.

Gerek Spotify‘da gerekse YouTube‘da dizinin “Toss a Coin to Your Witcher” şarkısı için bir çok hayran yapımı cover bulunuyordu. Ancak dizinin birinci sezonunun yayınlanmasından neredeyse bir ay sonra, Netflix ve Spotify‘ın bu hamlesiyle şarkıyı dizideki orijinal haliyle dinleyebileceğiz.

The Witcher

Netflix’in paylaştığı tweete göre dizinin tüm şarkıları 24 Ocak tarihinde Spotify‘da olacak. Dizinin en çok ilgi gören şarkılarından olan “Toss a Coin to Your Witcher” ise bir sürprizle diğerlerinden daha önce çıktı. Şarkı anlık olarak Spotify üzerinden dinlenebilir durumda.

Dizinin baş yapımcısı Hissrich‘in açıklamalarına göre dizi aceleye getirmemek istemişler. Bu yüzden böyle büyük bir yapımın kaliteli bir prodüksiyonla çıkabilmesi için tüm ekibe bolca zaman tanıyarak diziyi daha geç çıkartmaya karar vermişler. Yani ne yazık ki 2.sezonu 2021 tarihinden önce göremeyeceğiz. The Witcher‘a ve diğer sinema olaylarına dair haberler için takipte kalın.

Hakkında Almina Kahyaoglu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir