Anasayfa > Sanat Haberleri > Tim Burton Addams Family Dizisi ile İzleyicilerle Buluşuyor

Tim Burton Addams Family Dizisi ile İzleyicilerle Buluşuyor

Kendine özgü tuhaf tarzı ile adından sıkça söz ettiren ünlü yönetmen Tim Burton Addams Family dizisi ile izleyicilerle buluşuyor. Bu dizi ile Tim Burton ilk kez televizyon ekranları için çalışmış olacak. Detaylar haberimizde.

90ların ünlü hikayelerinden Addams Family bu kez de karşımıza Tim Burton tarafından televizyon için çekilecek bir dizi olarak çıkıyor. Tim Burton’ın bütün bölümler için yönetmenliğini yapacağı dizide kendisine Smallville dizisinden tanıdığımız Alfred Gough ve Miles Millar eşlik edecek. 1938 yılında karikatürist Charles Addams tarafından yazılan Addams Family hikayesi bu zamana kadar iki kere dizi, bir kere sinema filmi ve bir kere de animasyon türünde çekildi.

Animasyon Film Önerileri: Gelmiş Geçmiş En İyi Animasyon Filmleri!

Deadline sitesinin haberine göre dizinin şu an için nerede yayınlanacağı belli değil. Fakat MGM Televizyonu diziyi finanse ediyor. Diziyi yayımlamak için satın alabilecek muhtemel platformların içinde Netflix de bulunuyor. Henüz kesinleşmiş bir bilgi olmamakla beraber, dizinin uzun ve örgülü saçları ile ünlü Wednesday Addams karakterinin gözünden, 2020 yılında geçeceği ön görülüyor.

Beetlejuice, Edward Scissorhands, ve Corpse Bride filmleri ve genel olarak sinematik tarzı ile birleşince, Tim Burton bu iş için çok uygun bir yönetmen gibi görünüyor. Burton, Johnny Depp ve Helena Bonham Carter gibi yüzleri tuhaf filmlerle hafızamızda eşleşmiş oyuncuları filmlerine dahil etmekle de adından söz ettiriyor. Başrol oyuncular olmasa bile, kim bilir belki konuk oyuncu olarak bu iki ismi izleyebiliriz!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir