Anasayfa > Sanat Haberleri > Tom Hanks Uzay Yolculuğu Teklifini Reddetmiş

Tom Hanks Uzay Yolculuğu Teklifini Reddetmiş

Tom Hanks uzay yolculuğu yapması için gelen fırsatı reddettiğini açıkladı. Jeff Bezos’un teklifini reddeden oyuncunun gerekçesi oldukça net.

Herkesin ev sevdiği oyuncu Tom Hanks, skandallarla dolu Hollywood’da, kariyerini ve saygınlığını koruyabilmiş sınırlı isimler arasında yer alıyor. Yardımseverliği ve nazik kişiliğiyle beğeni toplayan oyuncu, son açıklamasıyla da onu sevenleri yanıltmadı. Hanks, Jeff Bezos’un uzay yolculuğu yapması için getirdiği teklifi reddettiğini açıkladı. Oyunun gerekçesi de oldukça basit. Bezos bu deneyim için Tom Hanks’ten 28 milyon dolar talep etmiş. Hanks ise bu meblayı ödemek istememiş. Bunun üzerine aynı teklifi Star Trek serisinin efsane ismi William Shatner’a götüren Bezos, 13 Ekim’de 10-12 dakika arasında süren başarılı bir yolculuk yaptı. Star Trek’in öneminden dolayı Shatner’ın bu deneyimi büyük ilgi toplamıştı.

Jeff Bezos New World Hakkında Konuştu

Elbette aynı şey Hanks için geçerli değil. Oyuncu 1995 yılında ünlü Apollo 13 filminde rol almıştı. Filmin çekimleri yer çekimsiz alanlarda da yapıldığı için, Hanks deneyime yabancı değil. Oyuncunun bu Kasım’da vizyona girecek Finch isimli başka bir uzay filmi projesi daha bulunuyor. Ancak ödenmesi gereken miktar, Hanks’e göre gereksiz.

Oyuncu olayı Jimmy Kimmel’a verdiği bir röportajda anlattı. Röportajda nasıl olduğu sorulan Hanks, “İyiyim ancak, uzaya gitmek için 28 milyon dolar ödeyemem. 12 dakikalık bir yolculuk!” şeklinde yanıtladı.

Tom Hanks uzay yolculuğu ile ilgili fikrini gelecekte değiştirir mi bilinmez. Ancak oyuncuyu uzayda görmemiz için uzak yolculuğunun çok daha ucuzlaması gerekeceği kesin!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir