Anasayfa > Sanat Haberleri > Tom Holland Uncharted Filmi Hakkında Konuştu

Tom Holland Uncharted Filmi Hakkında Konuştu

Spider-Man’e hayat veren genç aktör Tom Holland, Uncharted filmi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde.

Ünlü aktör Uncharted filminin çekimleri hakkında konuştu. Spider-Man filmleri ile Hollywood dünyasında başarılı bir ivme yakalayan aktör Uncharted uyarlamasının çekimlerine dair bir demeç verdi.

Özellikle aksiyon sahnelerinin oldukça geniş çapta olduğunu ifade eden oyuncu daha önce bu tür sekanslar görmediğini de ekledi.

“Uncharted filmindeki aksiyon sahneleri daha önce parçası olduğum herhangi bir sekanstan daha büyük. Halatlardan halatlara atlayıp, bir şeylerin üzerinden zıplarken yara bere içinde kaldım, her tarafım mosmor oldu.”

Daha önce Spider-Man filmleri ve Captain America: Civil War bünyesinde pek çok aksiyon ve dövüş sahnesinde rol alan Tom Holland, Uncharted filmi için oldukça ilginç bir açıklama yapmış oldu. Çekimleri yürüten stüdyonun oyundaki sahneleri beyaz perdeye aktarırken elini geri tutmadığı tahmin ediliyor.

Uncharted filmi ise ilk olarak 2008 yılında duyuruldu. Adeta yılan hikayesine dönen filmin başrolü ise Mark Wahlberg olacaktı. Nathan Drake’e hayat vermesi için seçilen Mark Wahlberg rolden ayrılınca yerine Neil Burger geçti. Limitless‘te rol alan Neil Burger de rolü bırakınca sırasıyla Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg ve daha birçok aktörün ismi duyuruldu.

Son olarak Tom Holland’da karar kılındı ve çekimler başladı. Filmin vizyon tarihi ise 22 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir