Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Topluluk Yardımı Özelliği Facebook Tarafından Ülkemizde Kullanıma Açıldı

Topluluk Yardımı Özelliği Facebook Tarafından Ülkemizde Kullanıma Açıldı

Dünyayı etkisi altına alan salgın sonrası kullanıma açılan Topluluk Yardımı özelliği artık Türkiye’de de kullanılabilir durumda. Detaylar haberimizde.

Facebook tarafından kullanıma sokulan Topluluk Yardımı sistemi nihayet ülkemizde de kullanıma açıldı. Özellikle de salgın hastalık yüzünden hayatın neredeyse durma noktasına geldiği şu günlerde oldukça faydalı bir özellik olan bu yeni proje yardıma ihtiyacı olan insanlara daha kolay ulaşılmasını hedefliyor. Bazı dezavantajlı gruplar ile onlara yardım eli uzatmak isteyen insanları bir araya getiren bu yeni özellik sayesinde sanal ortamda başlayan dayanışma gerçek dünyaya da taşınabiliyor.

Topluluk Yardımı

Facebook üzerinde yer alan COVID-19 Bilgi Merkezi sekmesinden ulaşılabilen Topluluk Yardımı bölümü insanlara yardımcı olabileceğiniz pek çok yolu size sunuyor. Dilerseniz bu yollara siz de yenilerini ekleyebiliyorsunuz. Yaşlı komşularınız için yemek yapmaktan, alışverişe çıkmaya kadar birçok yolu önünüze seren bu özellik sayesinde dilerseniz çeşitli bağış kampanyalarına da katılabilirsiniz.

İnsanlara yardımcı olmanın yanı sıra bu özellik ile dilerseniz siz de yardım talebinde bulunabilirsiniz. Sanal ortamdaki yardımlaşmanın gerçek hayattaki etkilerini daha iyi hissedebileceğimiz proje özellikle de içerisinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi süreci boyunca birçok insanın imdadına yetişecek gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir