Anasayfa > Sanat Haberleri > Toy Story 4’ün Yönetmeninden Yeni Transformers Filmi Geliyor

Toy Story 4’ün Yönetmeninden Yeni Transformers Filmi Geliyor

Yeni Transformers filmi yolda. Projeyi üstlenen ise Toy Story 4’ün yönetmeni olarak tanınan Josh Cooley’den başkası değil.

90’ların çocuklarına müjde! Deadline’nın haberine göre, yeni Transformers filmi geliyor. Hasbro Entertainment Stuido, eOne ve Paramount Picture animasyon tarzında olacak Transformers filmi için kolları sıvadı. Geminin kaptan locasında ise Toy Story 4’ün yönetmenliğini yapmış olan Josh Cooley var.

Transformers hayranlarının görmek istediği bir film olacakmış gibi görünen yeni Transformers filminin, bir origin (başlangıç) filmi niteliğinde olması bekleniyor. Filmin animasyon tarzında olması ve seneler içerisinde sinemalarda izlediğimiz live-action Transformers’la bir ilgisi olmaması da bir diğer artı. Transformers hayranlarının önemli bir kısmı, evreni ve hikayeyi izledikleri çizgifilmler sebebiyle seviyor ve takip ediyor. Bu nedenle animasyon tarzında bir origin filmi, serinin tam da ihtiyacı olan şey.

Film, Autobots’ların ve Decepticon’ların ana yurdu olan Cybertron gezegeninde geçecek. Filmle ilgili şu ana kadar bilinen bir başka detay ise, filmin konusunun Optimus Prime ve Megathron’un arasında ilişki çevresinde şekilleneceği. Filmin senaryosunu, Marvel‘in Karınca Adam filminin senaristliğini üstlenen Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari‘nin üstelenecek olması da filmle ilgili olumlu bir başka gelişme.

Filmin senaryosunun yazılmasının bitmek üzere olduğu ve yönetmen Josh Cooley’nin yazarlarla birlikte senaryoda son değerlendirmeleri yaptığı bildirildi. Ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle ciddi bir sekteye uğrayan film sektörünün ne zaman yeniden dirileceği tam olarak bilinmiyor. Animasyon tarzında olacak Transformers için bazı şeyler yapılabilecek olsa da, filmin yapımına ne zaman başlanacağı ya da vizyona girmesini ne zaman bekleyebileceğimizle ilgili bir bilgilendirme yapılmadı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir