Anasayfa > Sanat Haberleri > Türk Başrollü Into the Night Büyük İlgi Gördü

Türk Başrollü Into the Night Büyük İlgi Gördü

Netflix’in yeni mini dizisi Into the Night izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Belçika yapımı filmin başrolleri arasında Mehmet Kurtuluş da yer alıyor.

Yaratıcı konsepti ve hikayesiyle ilgi çeken Into the Night aynı zamanda global ölçüde oyunculuklarıyla da adından konuşturuyor. Henüz Netflix’in top listelerinde adını göremiyor olsak da yakın bir zamanda bu durumun değişeceğini görmek de hiç zor değil. Sıralamaları henüz tam olarak oturmamış olsa da Imdb’de 7.3’lük puanı ile oldukça iyi bir giriş yaptı dizi.

Dizinin hikayesinden de sürpriz bozmadan bahsetmek gerekirse, global ölçüde bir kriz yaşanıyor ve uçağın içerisindeki insanların bu krizden etkilenmemeleri için havada kaldırmayı sürdürmeleri gerekiyor. Dizinin 6 bölümlük bir mini dizi olduğunu da tekrardan hatırlatalım. Ayrıca dizinin en önemli rollerinden birisinde yer alan Mehmet Kurtulmuş da performans olarak oldukça iyi bir iş başarmış. Kendisini tebrik ediyoruz.

Dizinin çıkış öncesi yayınlanan son fragmanını aşağıya bırakıyoruz, kısa bir içerik olmasına karşın güzel bir deneyim olduğunu belirtelim. İzleyecek bir şeyler arayışındaysanız fragmana göz atarak karar verebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir